Beoordeel deze pagina
8,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling
 · 378 beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!

Stap 1/2
Zekerheid
Maximaal voordeel
Tijdsbesparend

Uw persoonlijke belastinghulp

Bent u in het bezit van een eigen woning dan kan het doen van belastingaangifte een lastig klusje zijn. Steeds meer mensen kiezen ervoor dit te laten doen door een expert. Dit levert de volgende voordelen op:

  • Tijdsbesparing
  • Maximaal belastingvoordeel
  • 100% zekerheid van de juiste aangifte

Hoe werkt het?

  1. Vul het contactformulier in.
  2. De belastingexpert neemt contact met u op.
  3. U bepaalt samen met de adviseur of aangifte-uitbesteding geschikt voor u is.
  4. Indien je ervoor kiest de aangifte te laten doen kost het slechts € 70!

Uw contactgegevens

* Elke dag helpen wij 200+ mensen met een berekening op maat. Hoe vollediger u alles invult hoe nauwkeuriger de berekening wordt.

"Fijn als iemand je helpt"

De adviseur besteedde erg veel tijd om mijn aangifte zo goed mogelijk te doen. Dit zorgde ervoor dat ik er geen omkijken meer naar had. Soms is het lastig om te weten wat je moet aangeven bij de belastingdienst, het is erg fijn als iemand je daar bij helpt.
- Harman G. op 3 augustus 2021
Alle informatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld

We vergelijken alle hypotheekverstrekkers

40+

Mensen vertrouwen op ons advies

201.286

Gegarandeerd de laagste rente

vanaf 0,65%

Over HypotheekBerekenen.nl

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs bij u aan huis komen voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!

Uw persoonlijke belastinghulp

Elk jaar moeten we er weer aan geloven, de belastingaangifte doen. Veel particulieren hikken er tegen op omdat het tijdrovend en gevoelig voor fouten is. Het kan soms flink in de papieren lopen bij het foutief invullen van de belasting. Toch hoeft dit niet moeilijk te zijn, met een beetje hulp is de belasting zo ingevuld. U kunt namelijk de belasting laten invullen door een adviseur. Bij HypotheekBerekenen.nl staan er belastingexperts voor u klaar om uw belastingaangifte voor u te doen. Lees hier verder wat de voordelen zijn en wat u kunt verwachten.

Waarom belastingaangifte laten doen?

Steeds meer particulieren vinden het prettig om hun aangifte te laten doen door iemand die er verstand van heeft. Het kan namelijk zijn dat, als u zelf de aangifte doet, u door al die cijfers misschien een keer een foutje maakt. Een belastingadviseur kan fouten en de eventuele negatieve gevolgen helpen voorkomen. Daarbij komt kijken dat de adviseur eventuele belastingvoordelen voor u kan inzien. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken dat de aangifte veel tijd gaat kosten, de adviseur zorgt ervoor dat u er weinig omkijken naar heeft.

Wat zijn de kosten?

Als u bij ons het contactformulier invult is dit geheel kosteloos en vrijblijvend. Één van onze adviseurs zal contact met u opnemen en dan kunt u zelf beslissen of u door hem of haar de belastingaangifte laat doen.

Wat kost belastingaangifte laten doen?

Mocht u beslissen met de adviseur in zee te gaan, dan kunt verwachten dat het belastingaangifte laten doen tussen de € 70 en € 150 kost. Dit is een relatief lage kostenpost als u het vergelijkt met wat het u op kan leveren. Het kan zomaar zijn dat u zonder advies honderden euro's misloopt. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar het is altijd goed om een expert naar uw belasting te laten kijken om te zien of u iets laat liggen.

Wat kan ik verwachten?

Wanneer u bij ons het contactformulier invult, wordt er binnen 2 dagen contact met u opgenomen door een belastingadviseur. Hij of zij zal u even bellen om te vragen naar u situatie en om wellicht een afspraak te maken. Als u besluit om de aangifte door de adviseur te laten doen zal deze naar uw gegevens vragen. Vervolgens stelt de belastingadviseur uw aangifte zo voordelig en goed mogelijk voor u op zodat u dat niet hoeft te doen. Daarna is het een kwestie van zorgeloos genieten van het belastingvoordeel.

WOZ-waarde in mijn aangifte invullen

Elk jaar ontvangt u een beschikking van uw gemeente waarin de WOZ-waarde wordt vermeld. Wanneer u aangifte doet over 2019 dient u de WOZ-waarde uit de beschikking die u begin 2019 heeft ontvangen te gebruiken. Deze WOZ-waarde heeft dan als peildatum 1 januari 2018.

WOZ-waarde van nieuwbouwwoning

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht dan is het mogelijk dat er nog geen WOZ-waarde is afgegeven door de gemeente. Hierbij kunt u dan zelf de waarde schatten. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld de waarde van vergelijkbare woningen op 1 januari 2018 te nemen.

Als u na de aangifte alsnog de WOZ-beschikking van de gemeente krijgt, en deze verschilt, geef dit dan door aan de belastingdienst.

Heeft uw gemeente wel een WOZ-beschikking afgegeven? Neem dan deze waarde, ook als deze waarde enkel betrekking heeft op de grond of nog niet afgebouwde woning.

WOZ-waarde van woonboot

Voor een woonboot wordt door de gemeente geen WOZ-waarde vastgesteld. Wel is het mogelijk dat de gemeente een beschikking toestuurt voor de roerendewoonruimtebelasting, gebruik dan deze waarde. Deze waarde wordt namelijk op dezelfde manier als de WOZ-waarde vastgesteld.

Wanneer u geen roerendewoonruimtebelasting aanslag gehad heeft moet u de waarde van de woonboot schatten.

Het is mogelijk dat u toch een WOZ-beschikking ontvangt van de gemeente als u een woonboot heeft, dit is dan de waarde van de aanlegplaats of de waterkavel. Als dit het geval is dient u de WOZ-waarde op te tellen bij de waarde van de woonboot.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!