Hypotheek als gastouder

Beoordeel deze topic
? / 10 (0)
13 februari 2017 08:27 ambryus
Goedendag,

Kan ik als gastouder een hypotheek krijgen? Ik werk 4 dagen per week als gastouder. Mijn vraagouders komen via een gastouderbureau bij mij als klanten. Een inschrijving bij een gastouderbureau is immers verplicht, en ook voor de vraagouders willen deze de kinderopvangtoeslag ontvangen.Ik heb hiernaast ook gewoon een inschrijving aan de KvK en doe zelfstandig aangifte voor mijn bedrijf.

Er is veel onzekerheid omtrent of ik nu een zelfstandige ben, en of ik in deze hoedanigheid een hypotheek kan aanvragen. Ik werk al 5 jaar als gastouder, dus het overleggen van jaarrekeningen is voor mij geen probleem.

Alvast dank voor de reacties!
13 februari 2017 10:02 Eric Fillet
Goedemorgen Ambryus,

Het is in deze situatie wel mogelijk om een hypotheek te krijgen. U heeft een kvk inschrijving en kunt jaarrekeningen en IB aangiftes overleggen. Het is echter wel verschillend per geldverstrekker hoe hier mee wordt om gegaan en wat hierbij de maximale financiering is. Tevens zijn er natuurlijk andere aspecten die meespelen bijvoorbeeld is er wellicht een 2e inkomen met een vast dienstverband ? Wellicht is het handig om contact op te nemen, ik kom er graag eens kosteloos over praten.

Met vriendelijke groet,
Eric Fillet tel.nr 06- 23 69 44 85
eric@dfamail.nl
Hypotheekspecialist De Financiƫle Alliantie
Reageer op topic