Partner half jaar in dienst via uitzend. Hypotheek mogelijk?

Beoordeel deze topic
? / 10 (0)
20 september 2014 15:30 Died
Beste lezer,

Ikzelf heb een jaar contract en krijg eind dit jaar een vastcontact. Intentie verklaring geen probleem (inkomen 27k p/jr). Mijn vrouw is afgestudeerd sinds haar afstuderen een half jaar aan het werk (haar eerste vaste baan) via een uitzendbureau (14k p/jr).

Ik kan (met starterslening) slechts tot 150k komen, dit terwijl ik 170/180 nodig heb voor een woning in onze stad. Kan ik haar inkomen meenemen? Intentieverklaring lijkt mij geen probleem.

Ik hoor heel graag van jullie. Ik kom op internet alleen situaties tegen waar mensen al 2jr via uitzend werken namelijk.

Dank!
20 september 2014 15:49 Erik (stuur Erik een privé bericht)
Een regulier inkomen met intentieverklaring is geen probleem. Maar een uitzendkracht is erg lastig. Ondanks intentie wordt dit door de bank doorgaans niet geaccepteerd.

Dan kan nog gekeken worden naar het gemiddelde inkomen over de afgelopen drie jaar, maar toen studeerde ze nog, dus dan dreig je tussen wal en schip te vallen.

Ik denk dat het verstandig is om uw casus even (kostenloos) telefonisch te bespreken.

Hartelijke groet,

Erik
20 september 2014 19:28 Died
Dag Erik,

Dank je voor je bericht! Wanneer ben je telefonisch bereikbaar om te overleggen?

Groet Died
25 september 2014 09:46 Erik (stuur Erik een privé bericht)
Hallo Died,

Excuses voor de late reactie maar we hebben de mail dat jij de laatste reactie geplaatst hebt, niet ontvangen. Zit natuurlijk regelmatig in gesprek, maar als je naar kantoor belt (038-421 88 08) dan kunnen zij kijken of ik beschikbaar ben. Je kunt ook jouw telefoonnummer via een prive-bericht doorgeven, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

Met vriendelijke groet,

Erik
Reageer op topic