Beoordeel deze pagina
8,9/10 (12)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekforum

Restschuld meefinanciering; binnen welke termijn nieuwe hypotheek afsluiten?

4 jaar geleden door HuisLiefhebber 430

Dag,

Wij hebben in 2007 onze tussenwoning gekocht waar een hypotheek op zit van € 162.000,-. We willen nu graag naar een 2-kapper en hebben ons huis te koop staan [eerst verkopen en dan pas kopen].. De waarde van de woning is de laatste jaren gekelderd en we verwachten niet meer dan € 145.000 te krijgen. Dit is dan ook ons maximum; een restschuld van € 16.000.

Nu mijn vraag: We kunnen dit opvangen met ons spaargeld maar dan is de spaarpot leeg. Dit heeft dus niet onze voorkeur. Een krediet is ook mogelijk maar heeft ook niet onze voorkeur. Meefinanciering van € 10.000 met de nieuwe hypotheek lijkt ons de beste oplossing icm inlossing van € 6000,- van ons spaargeld. Is dit mogelijk als je nog niet direct een nieuwe woning hebt? Oftewel; binnen welk termijn moet je een nieuwe hypotheek afsluiten? We hebben een woning op het oog maar willen eerst deze woning verkopen.

Alvast bedankt!

Annelies

4 jaar geleden door HuisLiefhebber

Dag Erik,

Hartelijk dank voor je reactie, hier kunnen we zeker iets mee!

Groet, Annelies

3 jaar geleden door benjamin

IDRgxj rwwrvefqhxrj, [url=http://tsdglkloupws.com/]tsdglkloupws[/url], [link=http://ftimhhdwfmls.com/]ftimhhdwfmls[/link], http://ggyqprvgggfl.com/

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.