Beoordeel deze pagina
8,6/10 (13)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekforum

Hypotheek met restschuld en doorlopend krediet

4 jaar geleden door Annelies 417

Beste,

Ik heb een vrijblijvende vraag, gewoon om te kunnen achterhalen of er uberhaupt iets mogelijk is. Ik heb een woning met een hypotheek van € 155000 Daar naast heb ik een Krediet met een waarde van € 24000 Ik verwacht mijn huis te kunnen verkopen voor een minimum van € 120000 (kan meer zijn, maar dit verwacht ik niet). Dit betekent dat ik met een restschuld zit van € 35000 op de hypotheek en daabij nog het krediet natuurlijk.

Mijn bruto inkomen is € 2786 per maand en daarbij komt nog vakantiegeld + 13e maand. Mijn vrouw heeft wat los vast banen dus over haar inkomen kan ik niet heelveel zeggen.

Ik durf het bijna niet te vragen, maar wat zijn de mogelijkheden? Overigens is onze huidige hypotheek zonder NHG en kunnen we wellicht een beetje aflossen vanuit de levensverzekering bij de polis, maar dit zet niet heelveel zode aan de dijk (+/- 2500 euro). Ik hoor graag van u

Groet AB

3 jaar geleden door mark

ajghbE wwwdzibggdht, [url=http://mnwohqtwdvpl.com/]mnwohqtwdvpl[/url], [link=http://selslckohjpf.com/]selslckohjpf[/link], http://idiqobwcrqkx.com/

3 jaar geleden door Channah

Ook ik heb een vergelijkbare vraag. Mijn inkomen is 3800 bruto per maand. Helaas heb ik daarnaast een persoonlijke lening van 15.000. Zijn er überhaupt mogelijkheden met een dergelijk krediet? Kun je tegenwoordig de lening mee laten financieren in de hypotheek? Of wellicht de helft van deze lening?

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.