Beoordeel deze pagina
8,9/10 (12)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekforum

Uitzendcontract

5 jaar geleden door Marcel 697

Beste,

Ik vroeg mij af of als je een huis gaat kopen en een van de twee heeft een vast contract en de ander heeft een contract via een uitzendbureau of dit van invloed is op de hypotheek? Is het lastiger om een hypotheek te krijgen als je een contract van bv een half jaar via een uitzendbureau hebt (je beschikt dan wel over een intentieverklaring en werkgeversverklaring) of is het beter een detacheringscontract van een half jaar bij een uitzendbureau te hebben? De reden dat ik dit vraag is omdat ik een nieuwe baan zoek en meerdere dingen heb lopen, waaronder dit. En ik wil wel graag aan het einde van het jaar een huis kunnen kopen met mijn partner :) Maar als het lastig is met een contract via het uitzendbureau dan weet ik dat ik hier vanaf moet zien.

Mvgr Janine

5 jaar geleden door Marcel

Beste Erik,

Hartelijk dank voor de reactie. Hierop heb ik nog een aantal vragen:

1- Stel dat je geen loonstrookjes meer hebt, is dan het arbeidscontract en de jaaropgave ook akkoord? 2- Stel het uitzendbureau wil wel een intentieverklaring geven, heb je dan niet de gegevens van de afgelopen 3 jaar nodig? 3- Stel een uitzendbureau/detacheerder geeft wel een intentieverklaring; is het dan als nog beter qua je kansen op een hypotheek om een contract direct bij de werkgever te hebben ipv uitzendbureau of maakt dat niet uit?

Hartelijk dank!!

Groetjes Janine

5 jaar geleden door Marcel

Heel erg bedankt! Zodra ik een baan vind en mijn vriend klaar is met zijn master, nemen wij absoluut contact op! Ik krijg namelijk ook vertrouwen door dit forum!

Groetjes Janine

5 jaar geleden door Mevrouw1991

Hallo,

Ik heb een vraagje?

Ik wil samen met mijn partner voor het eerst een huis kopen, hij heeft een contract voor onbepaalde tijd, ik heb een jaarcontract die afgelopen juni dit jaar, stilzwijgend is verlengd. Stel dat mijn werkgever geen werkgeversverklaring of intentieverklaring wil afgeven, kunnen wij dan nog wel een hypotheek krijgen. Ik heb altijd gewerkt, hiervoor maar 1 werkgever gehad, onbepaalde tijd. Al bijna 18 jaar. Vanuit school.

Hoop het wel.

Alvast bedankt. Gr. Saskia

5 jaar geleden door Jannie

De vraag van Saskia is beantwoord in een ander forum topic [url]http://www.hypotheekberekenen.nl/forum/vast-contract-fase-c-uitzendbureau-en-vast-contract-vriend-met-een-bkr-code [/url]

4 jaar geleden door eduard

Ik wil graag weten of het van invloed is of een werkgever geen kvk nr heeft

4 jaar geleden door eduard

dank u!

Ik kreeg namelijk het idee dat het afgewezen zou worden indien er geen kvk nummer is.

4 jaar geleden door FP

6kfYJI gvseekojatag, [url=http://oelwdeybnmbj.com/]oelwdeybnmbj[/url], [link=http://lftdxzmpiyhf.com/]lftdxzmpiyhf[/link], http://aimqohhxlcmo.com/

2 jaar geleden door Francien

Hallo,

Graag zou ik nog nadere verduidelijking willen krijgen betreft het het krijgen van een hypotheek met werk via detachering. Mijn vriend heeft werk via een detacheringsbureau. Dit bureau heeft een werkgeversverklaring mét intentieverklaring af gegeven. Helaas werkt mijn vriend nog niet lang genoeg om 3 jaaropgave's te kunnen tonen. Uit het verhaal maak ik op dat er toch banken zijn die met deze papieren hypotheek verstrekken??

groetjes Jolijn

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.