Beoordeel deze pagina
8,9/10 (12)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekforum

Via uitleenbedrijf contract Fase A half jaar hypotheeek

5 jaar geleden door Wim toelwinder 929

Beste mensen, Kunt u mij astublieft helpen met het volgende? Ik werk namelijk via een uitleenbedrijf, en heb een fase A detachering contract. Ik werk sinds 1 jaar omdat ik voorheen naar school ging dus kan ik geen 3 jaaropgaves leveren.

Mijn man is jammer genoeg werkloos en dat is geen probleem voor de hoogte van de hypotheek. zijn inkomsten worden niet bijgerekend en hij heeft tot deze maand uitkering gekregen. En volgende week gaat die beginnen bij zijn nieuwe baan.

We hebben de hypotheek offerte ontvangen en getekend, alle benodigde informatie is gisteren gestuurd. Nou is het probleem dat ik heel erg gestresst ben voor de hypotheek. Is het mogelijk om op basis van mijn inkomen 1700 Netto per maand, fase A detachering een lening te krijgen van 95.000?

Alvast heel erg bedankt voor jullie antwoorden.

Mvg

5 jaar geleden door Linda

Hypotheek is op basis van mijn inkomen. 95000 lukt dat weet ik. Maar ik ben bang dat de bank moeilijk gaat doen want ik werk via een uitleenbedrijf al 1 jaar en in november wordt mijn contract weer een half jaar verlengt. Ik heb fase A detachering contract, intentieverklaring is ingevuld en heb 1 jaar gewerkt. Voorheen studeerde ik.

mvg

5 jaar geleden door mimi

Geachte heer / mevrouw,

mijn namen zijn heer Antonion Wij bieden particuliere leningen, commerciële en zeer persoonlijk met een jaarlijkse minimale rente zo laag als 3% binnen 1 jaar tot 40 jaar van terugbetaling duur periode tot enig deel van de wereld. En we geven leningen binnen de range van $ 2.000 tot $ 100.000.000,00 USD.Our leningen zijn goed verzekerd en maximale veiligheid is onze prioriteit, moeten geïnteresseerden contact met ons vandaag via E-mail: legiantonioloanfirm@hotmail.com

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.