Beoordeel deze pagina
8,9/10 (12)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekforum

Hypotheek Detacheringscontract

10 maanden geleden door Vugteveen 620

Beste,

Momenteel ben ik een jaar werkzaam bij Bedrijf A. Ik heb hiervoor een Fase A Detacheringscontract bij Uitleen bedrijf B. Ik ben in dit afgelopen jaar enorm gegroeid binnen Bedrijf A, en heb sinds afgelopen maand daar een nieuwe, hogere functie aangeboden gekregen. Ik blijf daarin nogsteeds Gedetacheerd via Uitleen bedrijf B.

Nu vroeg ik mij af wat de mogelijkheden zijn voor het krijgen van een hypotheek met dit contract? Het is in ieder al zeker dat ik in Juli naar een Fase B detacheringscontract zal gaan. Is het mogelijk ook met mijn huidige Detacheringscontract een hypotheek te krijgen? Ik ben mij alvast aan het orienteren of ik nú ook al kan kopen, of pas wanneer ik richting mijn Fase B ga.

Ik verdien momenteel 32.000 bruto per jaar, en heb een huis op het oog van ca. 135.000 euro. Kantlijn is dat ik pas 2 jaar aan het werk ben, dus geen gegevens van de afgelopen 3 jaar kan aanleveren aan een hypotheek verstrekker.

Wat zijn de mogelijkheden met mijn huidige contract? En de eventuele mogelijkheden wanneer ik in Juli een Fase B Detacheringsovereenkomst teken?

Alvast bedankt!

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.