Beoordeel deze pagina
8,9/10 (12)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekforum

meer salaris na een jaar werken

5 jaar geleden door Marcel 433

beste,

ik had nog een vraag:

ik begin in september met een nieuwe baan. in mijn contract staat dat ik in het eerste jaar 33.000 euro verdien, het tweede jaar 38000 euro verdien en in het derde jaar 43000 euro. tevens krijg ik een intentieverklaring van mijn werk.

mijn vriend heeft een mooie master aan de erasmus uni en begint in september met zijn eerste baan.

we hebben nog nooit een koopwoning gehad. we zijn 22 en 29 jaar.

nu heb ik gehoord dat als je kan aantonen dat je meer gaat verdienen of een goede opleiding hebt dat je meer hypotheek direct kan krijgen, klopt dat? en stel dat hij per jaar 32400 euro (incl vakantiegeld) verdient, hoeveel kunnen wij dan lenen, in acht genomen met wat er in mijn contract staat en hij een WO master heeft.

zodra mijn vriend ook een baan heeft gaan we direct met jullie een afspraak plannen :)

mvgr janine

5 jaar geleden door Marcel

Beste,

Ik denk niet dat het helemaal duidelijk overkwam ;)

Uiteraard weten wij dat mijn vriend eerst een baan nodig heeft. Echter is het zo dat nog niet zo lang geleden op het nieuws is geweest dat als je een baan hebt en je hebt daarbij bv een WO opleiding; je meer kan lenen omdat daar een goed vooruitzicht is met een hoger salaris. En naar mijn weten zou het voor mij zeker gelden gezien het in contract staat ookal is het jaar later.

Ik hoor het graag

mvgr janine

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.