Beoordeel deze pagina
8,6/10 (13)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekforum

Hypotheek promovendus

5 jaar geleden door Mike 938

Beste meneer/mevrouw,

Graag zou ik samen met mijn vriend (vast contract + intentieverklaring) een huis kopen. Ik weet sinds kort dat ik een beurs heb gekregen om aan de slag te gaan als promovendus. Helaas wil mijn werkgever geen intentieverklaring afgeven en ben ik net afgestudeerd en zet het dus geen zoden aan de dijk om het gemiddelde van mijn inkomen over de afgelopen drie jaar te nemen in de berekening van de hoogte van een mogelijke hypotheek. Nu vraag ik mij af of er een andere mogelijkheid is om mijn inkomen als promovendus wel mee te nemen in de hypotheekaanvraag. Bijvoorbeeld door te beargumenteren dat het zeer waarschijnlijk is dat ik na mijn promotietraject binnen mijn werkveld een goede baan zal vinden. Ik hoor graag van u.

Vriendelijke groet, Marijn

4 jaar geleden door Karin Suelmann

YS4v7b jaapheltzlml, [url=http://zungjqeeduou.com/]zungjqeeduou[/url], [link=http://wyxxfgyzqjho.com/]wyxxfgyzqjho[/link], http://gqmdqectgkad.com/

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.