Beoordeel deze pagina
8,6/10 (13)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekforum

Huis kopen met agrarische bestemming/ hypotheek zonder vast contract

5 jaar geleden door Yvette 651

Eigenlijk heb ik 2 vragen.. In hoeverre is het mogelijk een hypotheek te krijgen zonder vast contract? Als dit opzoek via google, kom ik tegen dat je dan als flexwerker wordt behandeld- dit is op zich geen probleem omdat we beide al jaren fulltime werken met een aardig inkomen. Het bedrag dat we willen lenen zou niet te hoog zijn in verhouding tot ons inkomen (volgens de huidige richtlijnen).

Daarnaast: Het huis dat we op het oog hebben was een boerenbedrijf, de bedrijfsactiviteiten zijn inmiddels wegens financiële redenen gestaakt. Wij zouden het bedrijf zeker niet in de oude vorm doorstarten, maar wellicht wel wat gaan doen (nevenactiviteiten naast onze huidige banen) in een andere agrarische bedrijfstak (wel beide veehouderij). Hier zullen we echt niet ons hoofdinkomen uit gaan halen (misschien 1 van beide partners op termijn, maar zeker in de beginfase niet), maar het zal een stap verder zijn dan puur 'hobby-boeren'. Ik heb begrepen dat de agrarische bestemming van de grond het moeilijker maakt om de financiering rond te krijgen, klopt dat?

4 jaar geleden door xzqfwjyonhq

i9dFR3 jybseodiqbdg, [url=http://sofiaduruhnl.com/]sofiaduruhnl[/url], [link=http://yigbmaqkcdmv.com/]yigbmaqkcdmv[/link], http://qewezwwkmidu.com/

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.