Beoordeel deze pagina
8,6/10 (13)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekforum

Wat zijn onze kansen

5 jaar geleden door joske truijen 460

Goedenavond! Ik ben adviezen en meningen aan het sparen dus ook via deze weg zou ik graag wat informatie inwinnen. Het zit zo: Ik heb net mijn contract voor een jaar verlengd, 32 uur en heb een intentieverklaring van mijn werkgever. Mijn vriend heeft een flexcontract, en op basis van berekeningen van de afgelopen 3 jaar inkomen zouden we samen ons droomhuis kunnen betalen. Nu zijn z'n baas en hij overeengekomen in januari te willen stoppen met elkaar. Na 8 jaar is het goed om nieuwe dingen te beginnen. Hij heeft inmiddels al voor 2 dagen werk gevonden bij een nieuwe baas die hem zal uitbetalen via een uitzendbureau en hebben we nog 3 maanden de tijd om in ieder geval een dag extra werk voor hem te zoeken. (dan zit hij ongeveer op het gemiddelde inkomen van de afgelopen 3 jaar)

Maken we kans bij een bank met dit verhaal? Wat zou meehelpen ze te overtuigen om ons een hypotheek te geven? :) Alvast bedankt!

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.