Beoordeel deze pagina
8,2/10 (5)
Bedankt voor uw beoordeling

ABN AMRO

Maximale hypotheek bij ABN AMRO

Hoeveel hypotheek kunt u krijgen bij ABN AMRO? U kunt dat zelf online berekenen, voor een duidelijke indicatie. Een goed beeld van wat er mogelijk is, op basis van de actuele leennormen voor een hypotheek. Een onafhankelijk hypotheekadviseur kan u vervolgens helpen de mogelijkheden te vergelijken en een officiƫle offerte aan te vragen.

De maximale hypotheek bij ABN AMRO hangt af van twee belangrijke elementen:

  • Uw bruto jaarinkomen (en dat van uw eventuele partner);
  • De waarde van het te kopen huis.

Uw bruto jaarinkomen is de belangrijke basis voor de maximale hypotheek. De waarde van de woning geldt als een beperking, omdat u maximaal 100 procent van de waarde mag lenen. Let op: dat betekent dat u bijkomende kosten (zoals de kosten koper voor een bestaand huis) zelf dient te betalen.

Vast dienstverband, ondernemer of met pensioen

De maximale hypotheek bij ABN AMRO kunt u berekenen op basis van een vast dienstverband, tijdelijk dienstverband, vanuit pensioen of op basis van inkomen als zelfstandig ondernemer. Diverse mogelijkheden, zoals u die ook bij de Rabobank en ING heeft. Houd er rekening mee dat de diverse banken daar anders mee om kunnen gaan.

Een onafhankelijk hypotheekadviseur kan berekenen hoeveel u kunt lenen bij ABN AMRO en hoe dat zit bij andere geldverstrekkers. Aan de hand van uw bruto jaarinkomen en de waarde van de woning, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij ABN AMRO?

Benieuwd hoeveel hypotheek u kunt krijgen bij ABN AMRO? U kunt dat online berekenen, net als voor Argenta, SNS Bank en bijvoorbeeld Aegon.

Voorkom verrassingen, door online de maximale hypotheek te berekenen. Een uitstekende indicatie van de mogelijkheden bij ABN AMRO, zodat u goed weet of het huis dat u op het oog heeft betaalbaar is. Maak online een berekening en ga in gesprek met een onafhankelijk hypotheekadviseur. Die kan u helpen de verschillende mogelijkheden te vergelijken, zodat u een goede keuze maakt voor de financiering van uw eigen huis.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online