Beoordeel deze pagina
8,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Aegon

Maximale hypotheek bij Aegon

De maximale hypotheek berekenen bij Aegon? Ontdek of u het huis kunt betalen en wat de maximale hypotheek is. Of welke maandlasten er horen bij die hypotheek. Belangrijke vragen, waar u een eerste antwoord op kunt krijgen door te berekenen hoeveel u maximaal kunt lenen.

Vervolgens kan een onafhankelijke hypotheekadviseur u helpen om een vergelijking te maken. Bijvoorbeeld ten opzichte van de maximale hypotheek bij de Rabobank, ING en bij ABN AMRO.

Bruto maandinkomen: basis voor maximale hypotheek

Bij Aegon geldt uw bruto maandinkomen als basis voor de berekening van de maximale hypotheek. Hoeveel u kunt lenen hangt vooral af van het bedrag dat u maandelijks verdient, inclusief het inkomen van uw eventuele partner.

Daarnaast is de waarde van het huis belangrijk, omdat u maximaal 100 procent van de waarde mag lenen. Houd er daarnaast rekening mee dat de rentevaste periode en de schuld-waardeverhouding van invloed zijn op de maandlasten en de totale kosten die u betaalt voor de hypotheek.

Een onafhankelijk hypotheekadviseur kan u helpen te berekenen hoeveel de hypotheek bij Aegon zal kosten. En wat u maximaal kunt lenen op basis van zowel uw inkomen als de waarde van het huis dat u op het oog heeft.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij Aegon?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij Aegon? Een belangrijke vraag, en interessant om te vergelijken met de mogelijkheden bij Argenta en SNS Bank. Iets waar een hypotheekadviseur u goed bij kan helpen. Door de mogelijkheden op een rij te zetten en een officiƫle offerte aan te vragen, als aanbieding vanuit de geldverstrekker.

U kunt online de maximale hypotheek berekenen bij Aegon en de andere hypotheekverstrekkers. Zodat u op basis van uw bruto maand- of jaarinkomen en de waarde van de woning kunt berekenen hoeveel u kunt lenen. Inclusief een helder overzicht van de bruto en netto maandlasten die u kunt verwachten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Maak een berekening, als eerste stap naar een financiering voor het eigen huis dat u wilt kopen.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online