Beoordeel deze pagina
8,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Argenta

Maximale hypotheek bij Argenta

Bereken de maximale hypotheek bij Argenta, zodat u goed weet wat er mogelijk is. En ga in gesprek met een onafhankelijk hypotheekadviseur, die daar ook de mogelijkheden bij andere banken naast kan zetten.

Hoeveel kunt u lenen en waar hangt dat van af? De leennormen gaan uit van uw bruto inkomen per jaar, dat van uw eventuele partner en de waarde van de woning. Met name dat laatste is sinds enige tijd belangrijker geworden, waardoor banken daar meer rekening mee dienen te houden.

Leennormen voor de maximale hypotheek

De leennormen voor de maximale hypotheek bij Argenta voorkomen dat u meer dan circa 30 procent van uw inkomen kunt besteden aan woonlasten. Op die manier neemt de zekerheid toe dat u de hypotheek zowel nu als in de toekomst kunt blijven betalen, om u daar geen zorgen over te hoeven maken.

De strenge leennormen voor de maximale hypotheek bij Argenta lijken op die van de Rabobank, ING, ABN AMRO en de andere hypotheekverstrekkers.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan u meer vertellen over de mogelijkheden, bijvoorbeeld na een eigen berekening hoeveel u maximaal kunt lenen bij Argenta. Op die manier krijgt u een eerste indicatie, op basis waarvan u vervolgens een offerte kunt aanvragen. Dat is de officiële aanbieding die stelt hoeveel u maximaal kunt lenen. Vanuit een vast dienstverband of als zelfstandig ondernemer, mits u in dat geval netjes aan de striktere voorwaarden voldoet.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Argenta berekening

Benieuwd hoeveel u kunt lenen? U kunt online de maximale hypotheek berekenen. Voor een indicatie van de mogelijkheden bij Argenta, net als bij SNS Bank en Aegon.

U kunt online de maximale hypotheek berekenen, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is. Ga vervolgens om tafel met een onafhankelijk hypotheekadviseur. Die kan de mogelijkheden bij Argenta vergelijken met die bij de andere banken, zodat u precies weet hoeveel u kunt lenen om een eigen huis te kopen.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online