Beoordeel deze pagina
8,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

ING

Maximale hypotheek bij ING

De maximale hypotheek bij ING berekenen? De bank gaat uit van uw bruto jaarinkomen, of u het huis samen met een partner wil kopen en van enkele gegevens over de woning. Op die manier kan de geldverstrekker u aan de hand van de geldende normen een indicatie geven.

ING schetst het maximaal te lenen bedrag, net als de aankoopkosten, het rentepercentage en de bruto maandlasten die u kunt verwachten. Op die manier ontstaat er een duidelijk beeld van wat er mogelijk is. Houd er rekening mee dat het gaat om een indicatie, omdat alleen een daadwerkelijke offerte een officiële aanbieding doet voor de maximale hypotheek bij ING.

Het inkomen en het huis dat u wilt kopen

Voor de berekening van hoeveel u kunt lenen bij ING zijn een paar gegevens van belang:

  • Uw bruto inkomen en dat van uw eventuele partner;
  • De waarde van het huis dat u wilt kopen.

ING zal rekening houden met wanneer u de woning wilt kopen en of u al een specifieke woning op het oog heeft. Daarnaast wil de bank graag van u weten of u eigen middelen wilt gebruiken voor de aankoop. Dat kan vanaf een spaarrekening of vanuit een huidige eigen woning, als er sprake is van overwaarde. Het zijn vragen die de Rabobank en ABN AMRO ook zullen stellen, waardoor het iets is dat een onafhankelijk hypotheekadviseur met u kan doornemen.

Bereken: hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij ING?

Zelf berekenen hoeveel hypotheek u kunt krijgen bij ING? Laat de mogelijkheden vergelijken, bijvoorbeeld ten opzichte van Argenta, SNS Bank en Aegon.

U kunt online de maximale hypotheek berekenen. Met de rentevaste periode die u voor ogen heeft, bijvoorbeeld om de rente voor 5 jaar, 10 jaar of een andere periode vast te zetten. Annuïtair of lineair, met of zonder aankoopmakelaar en met of zonder ING. Een onafhankelijk hypotheekadviseur helpt u de maximale ING hypotheek te berekenen, zodat u goed weet wat er mogelijk is.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online