Beoordeel deze pagina
9/10 (5)
Bedankt voor uw beoordeling

Rabobank

Maximale hypotheek bij de Rabobank

Berekenen hoeveel hypotheek u bij de Rabobank kunt krijgen? Het maximaal te lenen bedrag hangt af van een aantal belangrijke gegevens. Het gaat in eerste instantie om uw bruto jaarinkomen en dat van uw eventuele partner.

Daarnaast stelt de Rabobank een aantal andere vragen, om volgens de huidige normen aan te geven wat u maximaal kunt lenen. Inclusief een overzicht van de bruto maandlasten en de netto maandlasten die u kunt verwachten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Hoeveel kan ik lenen? Belangrijke gegevens

Het bruto jaarinkomen vormt de basis voor iedere hypotheekberekening. Zowel de Rabobank als ING, ABN AMRO en de andere banken mogen u op basis daarvan een maximaal bedrag lenen. Op die manier helpen de normen de maandlasten in de hand te houden, zodat u de hypotheek zowel nu als in de toekomst goed kunt betalen.

De Rabobank vraagt u onder andere of u een nieuwe of een bestaande woning wilt kopen. En of u binnen 10 jaar met pensioen gaat, omdat de kans groot is dat uw inkomen dan zal dalen. Het is belangrijk om daar alvast rekening mee te houden bij de berekening van hoeveel u kunt lenen. Dat voorkomt dat u na verloop van tijd in de problemen raakt.

Maximale hypotheek bij de Rabobank berekenen

U kunt de maximale hypotheek bij de Rabobank berekenen, zoals een onafhankelijk adviseur dat ook kan doen bij Argenta, SNS Bank of Aegon. Aan de hand van de belangrijke normen die er gelden, zodat u een duidelijke indicatie krijgt van wat er mogelijk is.

Wilt u de maximale hypotheek berekenen? Ontdek wat u maximaal kunt lenen bij de Rabobank en bij de andere geldverstrekkers. Soms is er sprake van enige verschillen, los van de voorwaarden die er gelden voor de hypotheek. Het is de moeite waard een onafhankelijk adviseur te vragen naar de verschillende mogelijkheden. Op die manier profiteert u optimaal van het maximaal te lenen bedrag om een eigen huis te kopen.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online