Beoordeel deze pagina
?/10 (0)
Bedankt voor uw beoordeling

Woonlife Zeker Annuïteitenhypotheek behaalt maximale score

Woonlife Zeker Annuïteitenhypotheek behaalt maximale score
12 nov 2012

Consumenten vergelijken hypotheken als nooit tevoren en komen op die manier tot een aanbod dat goed aansluit op hun specifieke situatie. MoneyView heeft de Woonlife Zeker Annuïteitenhypotheek beoordeeld met 5 sterren, waarmee men de maximale score in de wacht heeft weten te slepen. De combinatie van een aantrekkelijk lage rente, een scherpe premie voor de verzekeringspolis, lage maandlasten, zekerheid van een gegarandeerde uitkering en flexibiliteit heeft hiervoor weten te zorgen. Het totaalpakket lijkt een uitstekende keuze voor de consument, waardoor MoneyView besloten heeft z'n goedkeuring uit te spreken.

Consistentie in het rentebeleid

MoneyView brengt deze resultaten naar buiten als onderdeel van een groter onderzoek, waarbij in totaal 61 producten onderzocht zijn. Men heeft daarbij niet alleen gekeken naar de rente op een bepaald moment, maar heeft het gehele rentebeleid tijdens 2012 onder de loep genomen. Hierdoor is er een mate van consistentie ontstaan, iets waar consumenten met een hypotheek van kunnen profiteren. MoneyView heeft zich binnen het onderzoek gericht op de tarieven met NHG-garantie, op basis van een periode van 5 en 10 jaar vast. Zo is men tot een gemiddelde kostprijs van de hypotheken gekomen en heeft men de Woonlife Zeker annuïteitenhypotheek kunnen belonen.

Onderzoek door MoneyView

MoneyView is een onderzoeksbureau voor banken, verzekeraars en adviseurs, waarbij de focus altijd heel duidelijk ligt op wat bepaalde maatregelen of producten betekenen voor consumenten. Men doet onderzoek naar de verschillende hypotheekproducten en komt op basis daarvan met een waardering, of helpt de financiële producten op een duidelijke manier te adviseren aan een grote doelgroep. De onderzoeken van MoneyView zorgen ervoor dat consumenten optimaal profiteren van duidelijkheid en aanbieders scherp worden gehouden. Een maximale score van 5 sterren van MoneyView geeft aan dat de Woonlife Zeker Annuïteitenhypotheek op een degelijke manier in elkaar zit en een interessante optie vormt.