Beoordeel deze pagina
?/10 (0)
Bedankt voor uw beoordeling

Obvion deelt jaaropgave hypotheek in persoonlijke video

Obvion deelt jaaropgave hypotheek in persoonlijke video
5 mrt 2015

Obvion verstuurt de informatie uiteraard ook per brief, maar maakt een persoonlijke video voor klanten, om de saldo-opgave door te nemen, net als het bedrag aan rente en aflossing dat het afgelopen jaar is betaald. Klanten hebben die informatie nodig op het moment dat ze hun belastingaangifte willen doen. Obvion is de eerste hypotheekverstrekker die een video maakt om deze informatie te delen, normaal gesproken blijkt dit uit het jaaroverzicht voor klanten, gewoon op papier. De video voor klanten is beschikbaar in MijnObvion, een online omgeving waar klanten 24 uur per dag hun eigen situatie kunnen bekijken. Bovendien zijn er rekenhulpen beschikbaar, bijvoorbeeld op het gebied van extra aflossen.

Persoonlijke en duidelijke update van de hypotheek

De video moet zorgen voor een persoonlijke en duidelijke update over de hypotheek, die klanten kunnen gebruiken om hun belastingaangifte te doen. Juist door klanten in de video persoonlijk aan te spreken is het volgens Obvion mogelijk om hun meer te interesseren voor de hypotheek en ervoor te zorgen dat zij deze beter leren begrijpen. Het bedrijf wil het graag inzichtelijk maken hoe de hypotheek ervoor staat en welke aflossingen of rente-betalingen er zijn gedaan. Des te beter klanten zich daarvan bewust zijn, des te verstandiger zij vervolgens ook met de hypotheek om zullen gaan. Obvion gebruikt wat dat betreft moderne middelen om haar klanten op innovatieve wijze meer informatie bij te brengen.

Hypotheekverstrekker Obvion verkiest een moderne wijze om klanten duidelijk te maken hoe het ervoor staat met hun hypotheek. De geldverstrekker stuurt klanten persoonlijke video's, waarin in ongeveer 2 minuten duidelijk wordt hoeveel rente en aflossing huizenbezitters het afgelopen jaar hebben betaald en of er extra is afgelost of juist geleend.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.