Beoordeel deze pagina
8/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Google gaat online hypotheken vergelijken

Google gaat online hypotheken vergelijken
19 mei 2015

Hoe vergelijkt Google hypotheken?

Google zorgt voor een vergelijking van hypotheken op basis van een aantal verschillende factoren. Het gaat bijvoorbeeld om het hypotheekbedrag dat een consument maximaal kan lenen, de waarde van het huis en het doel van de hypotheek. Het kan gaan om een nieuwe hypotheek om een huis te kopen, of om een mogelijkheid om de hypotheek over te sluiten. Google houdt rekening met de wens tot aflossen en gaat uit van het bedrag dat u binnen een jaar af wilt kunnen lossen. Op die manier zorgt Google voor een vergelijking van hypotheken, om online de beste keuze aan te kunnen duiden. Dit moet het gemakkelijker maken om een beeld te krijgen van de verschillende opties. Zal dat ervoor zorgen dat we op termijn geen hypotheekadviseur meer nodig hebben? Waarschijnlijk niet.

Onafhankelijke hypotheek adviseur

Google helpt de verschillende hypotheken op een rij te zetten, de onafhankelijke adviseur zorgt er echter voor dat u na kunt gaan waar u rekening mee dient te houden. Wat is het voordeel van een groter bedrag aflossen, of waar dient u op te letten wanneer u een hypotheek wilt oversluiten? Dit zijn vragen waar Google geen antwoord op kan geven, het is de hypotheekadviseur die samen met u om tafel gaat en zorgt voor heldere doelstellingen. U kunt op die manier een voordelige hypotheek afsluiten die goed past bij uw wensen. De vergelijking van Google kunt u gebruiken op het moment dat u goed weet waar u naar op zoek bent in een hypotheek.

Google stapt in hypotheken. Tenminste, in het vergelijken daarvan. Wanneer we online naar informatie zoeken doen we dat in 95% van de gevallen via Google, iets waar de zoekmachine handig gebruik van maakt. In Groot-Britannië zorgt de zoekmachine al voor vergelijkingen van hypotheken, iets dat we ook in Nederland zullen gaan zien.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.