Beoordeel deze pagina
?/10 (0)
test

Student maakt opvallende belofte waar door hypotheek grootouders af te lossen

Student maakt opvallende belofte waar door hypotheek grootouders af te lossen
4 apr 2016

Cheque van 15 duizend dollar

De student slaagde daar onlangs in en stelde daarom een cheque van 15 duizend dollar op, zo’n €13.400. Zijn grootouders zijn al meer dan 20 jaar bezig om hun hypotheek af te lossen en hadden moeite met het laatste deel. De student overhandigde de cheque en zorgde er daarmee voor dat zijn grootouders de mogelijkheid hebben de hypotheek volledig af te lossen. Dat betekent dat zij vanaf nu in het bezit zijn van een eigen woning, ze hoeven daar geen maandlasten meer voor te betalen. De grootouders hebben laten weten enorm gelukkig te zijn met hun kleinzoon, ze noemen hem een heel speciale jongen met het hart duidelijk op de juiste plaats.

Alles opgeven voor zijn familie

De student heeft vanaf het begin aangegeven dat hij alles op zou geven voor zijn familie. Hij geeft aan dat de mooiste dingen ter wereld niet gezien of aangeraakt kunnen worden, die dingen zitten in het hart. Hij geeft bovendien aan dat hij de cheque ziet als een compensatie voor wat zijn grootouders voor hem hebben betekend. Zij hebben hem zijn jeugd gegeven, iets wat volgens hem van onschatbare waarde is. Zijn grootouders gingen vaak ‘s nachts aan het werk om de rekeningen te kunnen betalen. Nu heeft hij wat terug kunnen doen, waardoor de familieband hechter lijkt dan ooit.

Een student in Texas in Amerika deed zestien jaar geleden een bijzondere belofte, hij beloofde zijn grootouders dat hij hen zou helpen hun hypotheek af te lossen. Dat bleken geen loze praatje, nu hij 24 jaar oud is heeft hij zijn belofte in kunnen lossen. Hij ging zo min mogelijk uit en at vooral pizza uit de diepvries, om het benodigde bedrag bij elkaar te sparen.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.