Beoordeel deze pagina
?/10 (0)
test

Hypotheek binnen een week kent aanvullende voorwaarden

Hypotheek binnen een week kent aanvullende voorwaarden
17 mei 2016

Hypotheek binnen een week

De Rabobank adverteert met een hypotheek binnen een week en kan daar in veel van de gevallen aan voldoen. Tenminste, als aan enkele aanvullende voorwaarden wordt voldaan en het van minder belang is om de laagste hypotheekrente af te sluiten. Ook andere banken zoals ING en ABN bieden de mogelijkheid om snel een hypotheek af te sluiten. Het is wat dat betreft geen uniek aanbod dat de bank doet, al sluit het wel aan bij de huidige behoefte van sommige woningkopers. Niet alle onafhankelijke adviseurs zijn er overigens even goed over te spreken. Een hypotheek is een complex financieel product. Het is verstandig om daar goed over na te denken en bovendien kundig advies in te winnen van een expert die daar de tijd voor neemt.

Documenten paraat en niet de laagste hypotheekrente

Uit de eerste resultaten en beoordelingen blijkt dat de Rabobank het in veel van de gevallen voor elkaar krijgt om een hypotheek binnen een week rond te maken. Het is dan echter wel van belang dat alle benodigde documenten al beschikbaar zijn en dat die digitaal kunnen worden aangeleverd. Dat is een belangrijke voorwaarde om zo snel te kunnen handelen. Daarnaast lukt het niet in alle gevallen om voor de laagste hypotheekrente te zorgen. De snelle hypotheek binnen een week is wat dat betreft niet helemaal vrij van nadelen, het is verstandig om daar op voorhand kritisch naar te kijken en bij voorkeur advies in te winnen.

De hypotheek binnen een week is een belangrijke nieuwe slogan van de Rabobank. De bank probeert in te spelen op huizenkopers die zich oriënteren op de huizenmarkten in bijvoorbeeld Utrecht en Amsterdam. Het is daar van belang om snel te handelen, waardoor daar ook een bank bij hoort die dat tempo aan kan.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online