Beoordeel deze pagina
?/10 (0)
test

Nederland moet zoeken naar buitenlandse financiering hypotheken

Nederland moet zoeken naar buitenlandse financiering hypotheken
20 aug 2016

Grote financiers zoeken Het is volgens Dynamic Credit van groot belang dat we ook over de grens op zoek gaan naar nieuwe middelen. Alleen op die manier kunnen we het mogelijk maken om de komende tijd een groot aantal nieuwe hypotheken te verstrekken. Volgens de specialist in grote financiers vanuit het buitenland is het van belang om nu al aan de slag te gaan. Het kost veel tijd en moeite om grote buitenlandse investeerders te vinden, waardoor we daar vooral niet te laat mee mogen beginnen. Juist nu de woningmarkt weer op stoom lijkt te komen is het van belang om voldoende ver vooruit te kijken en niet voor verrassingen te komen te staan.

Alternatieve geldverstrekkers aanspreken Volgens de specialist in het aanspreken van nieuwe financiers is het tevens van belang om verder te kijken dan de banken en bijvoorbeeld de pensioenfondsen. Er zijn andere geldverstrekkers beschikbaar die zoeken naar een geschikte investering waar zij een aantrekkelijk rendement op kunnen ontvangen. Door onze blik breder te maken hebben we de mogelijkheid om nieuwe bronnen van geld aan te spreken en er daarmee voor te zorgen dat de hypotheekmarkt ook de komende jaren gezond blijft. Wat dat betreft is het vooral van belang dat we als Nederland nu alvast om ons heen kijken en daarbij niet vasthouden aan alleen de traditionele wegen die we daarvoor kennen.

Nederland zal de komende tijd op zoek moeten naar nieuwe grote financiers voor de hypotheken in ons land. Er is de laatste tijd veel geld vrijgekomen om hypotheken mogelijk te maken, maar het geld is bijna altijd afkomstig uit ons eigen land. Om te voorkomen dat de voorraad voor hypotheken opdroogt is het van belang dat we ook over de grens op zoek gaan naar financiële middelen.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online