Beoordeel deze pagina
?/10 (0)
test

Hypotheken voor flexwerkers van 9 uitzendondernemingen

Hypotheken voor flexwerkers van 9 uitzendondernemingen
20 dec 2016

Initiatief verder uitgebreid

Het gaat om een uitbreiding van een bestaand initiatief, waar verschillende banken aan meewerken. Er werd ooit gestart door Randstad, Obvion en de Vereniging Eigen Huis (VEH). De goede resultaten van destijds zorgen er nu voor dat het initiatief breder wordt uitgerold, waardoor meer mensen de kans hebben om hier gebruik van te maken. De hypotheekverstrekkers hebben aangegeven een verklaring te accepteren, die aangeeft dat er sprake is van een flexibel arbeidscontract met goede perspectieven. Dat moet gelden als alternatief voor een vaste aanstelling of een werkgeversverklaring. Door goed naar de toekomst van deze flexmedewerkers te kijken hebben zij bij de deelnemende banken toch de mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten.

Meer flexwerkers met een hypotheek

De flexmedewerkers van Adecco (met labels Ajilon, Badenoch & Clark, Pontoon en Lee Hecht Harrison), Driessen HRM, Faber Personeelsdiensten, HappyNurse, Timing Uitzendteam, YoungCapital, Actief Werkt!, OTTO Work Force en ManpowerGroup kunnen zich aansluiten bij het initiatief. Zij kunnen bovendien bij ABN AMRO, Aegon, BLG Wonen, Florius, ING, Obvion, Rabobank, RegioBank en SNS terecht om een hypotheek aan te vragen en kunnen daarvoor gebruik maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dat betekent dat ze met extra zekerheid een hypotheek kunnen aanvragen, waardoor ze vanuit de hypotheekverstrekkers kunnen rekenen op een meer scherpe rente.

Flexmedewerkers van 9 andere uitzendondernemingen krijgen net als die van Randstad, Tempo-Team en Yacht de mogelijkheid om een hypotheek af te sluiten. Dat betekent onder andere dat veel medewerkers van Happy Nurse de kans krijgen om een eigen woning te kopen, op basis van hun flexibele arbeidscontracten.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.