Beoordeel deze pagina
?/10 (0)
test

Florius gaat tijdens Open Huizen Dag verleiden met hypotheek binnen 1 dag

Florius gaat tijdens Open Huizen Dag verleiden met hypotheek binnen 1 dag
2 okt 2017

Binnen 1 dag duidelijkheid

Dit is met name interessant voor huizenkopers die meedoen aan de Open Huizen Dag. Ze gaan op bijvoorbeeld een zaterdag langs de woning(en) die ze graag willen zien. Indien die ze aanspreekt is het prettig om zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen krijgen over de mogelijkheden om het huis te kopen of in ieder geval een bod uit te brengen. Florius wil daarop inspelen door hier binnen 1 dag duidelijk in te zijn. Het is volgens de hypotheekverstrekker dan wel van belang dat de woningzoekende alle belangrijke documenten alvast bij de hand heeft. Het is dan mogelijk om binnen 1 dag te laten weten of een hypotheek haalbaar is.

Snelle markt met oververhitting

Vooral in oververhitte delen van de woningmarkt lijkt het interessant om hier gebruik van te maken. In die gebieden is het gebruikelijk om tijdens een open dag een aantal potentiële kopers uit te nodigen. Zij hebben dan de kans om een bod uit te brengen. Binnen één tot enkele dagen is de koop dan vaak beklonken. Het is voor kopers dan prettig dat ze de kans hebben om snel te handelen. Op die manier kunnen ze snel duidelijkheid bieden, bijvoorbeeld om een tweede en definitief bod te doen op de woning die ze graag willen hebben.

Een van de grootste geldverstrekkers maakte onlangs veel reclame voor een ‘hypotheek binnen een week’. Dat was al een stuk sneller dan gebruikelijk, omdat er gemiddeld genomen gemakkelijk een paar weken overheen kan gaan. Florius is echter van mening dat het juist nog sneller kan en biedt daarom een hypotheek binnen 1 dag aan.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online