Beoordeel deze pagina
?/10 (0)
Bedankt voor uw beoordeling

Tulp Hypotheken gaat van start

Tulp Hypotheken gaat van start
15 mei 2018

Na lang wachten gaat de nieuwe hypotheekverstrekker Tulp Hypotheken alsnog van start. Sinds vandaag, 15 mei 2018, is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten via Tulp Hypotheken.

Hypotheekvormen en boetevrij aflossen

Tulp Hypotheken probeert zich op de markt te onderscheiden van concurrenten door automatisch de rente te verlagen indien mogelijk indien er meer van de hypotheek wordt afgelost.

Tulp Hypotheken biedt de volgende hypotheekvormen aan: annuïtair, lineair en overbrugging. Ook mag de klant jaarlijks 25% van de hoofdsom van de hypotheek boetevrij aflossen, bij andere hypotheekverstrekkers is dit vaak slechts maximaal 10%.

Doelgroep

De nieuwe hypotheekverstrekker richt zicht voornamelijk op starters, doorstromers en oversluiters. Helaas biedt de hypotheekverstrekker géén hypotheken aan indien er sprake is van een negatieve registratie bij het BKR (Bureau Krediet Registratie).

Als minimuminkomen wordt er een jaarinkomen van minimaal € 15.000,- gevraagd.

Eisen aan de hypotheek

De hypotheek moet verder voldoen aan de volgende eisen: minimum hypotheekbedrag € 70.000,-, tot een maximum van € 750.000,- en een "loan to value" van maximaal 100% van de getaxeerde marktwaarde van de woning. De looptijd van de lening is maximaal 30 jaar en een overlijdingsrisicoverzekering is verplicht.

Tulp Hypotheken biedt rentevasteperioden aan van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 jaar.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.