Beoordeel deze pagina
9,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Extra hypotheek voor een huis met verbouwing

Extra hypotheek voor een huis met verbouwing
29 nov 2018

Na lang zoeken is het ideale huis daar. Precies genoeg kunnen jullie samen lenen voor de hypotheek, alleen is er nog een verbouwing nodig om het huis energiezuinig te maken. Er moet dus nog het nodig aan uw huis gebeuren. Nu kunt u ervoor kiezen om extra hypotheek te nemen. Als u aangeeft dat dit voor de verbouwing is van uw huis om het huis duurzamer te maken, dan is dat de perfecte oplossing. Tegenwoordig kunt u extra hypotheek krijgen, als u aangeeft dat het geld is voor het verduurzamen van uw huis.

Nu al een afspraak maken met een hypotheekadviseur? Vraag een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan.


verbouwingshypotheek

Woning duurzamer maken

Er zitten een aantal grote voordelen aan wanneer u ervoor kiest om uw nieuwe woning duurzamer te maken. Ten eerste gaat uw energieverbruik omlaag. Met het dubbelglas of extra isolatie zult u enorm besparen op de stookkosten. Ook is het een optie om een nieuwe energiezuinige Cv-ketel aan te schaffen. Een nieuwe energiezuinige Cv-ketel is niet goedkoop, maar zal er wel voor zorgen dat de kosten om laag gaan.

Hoeveelheid extra hypotheek bij verbouwing

Als u aangeeft dat u extra hypotheek wilt voor de verbouwing, kunt u 6% extra hypotheek krijgen. Het grote voordeel van deze extra hypotheek is dat uw huis direct meer waard wordt na de verbouwing. Als u een woning van € 150.000 wilt kopen en daarbij de maximale hypotheek wilt lenen, kunt u 159.000 lenen.

Verbouwingshypotheek aanvragen

Het is tegenwoordig goed mogelijk om een verbouwingshypotheek aan te vragen via uw hypotheekadviseur. Het grote voordeel hier van is dat de rente hiervan fiscaal aftrekbaar is. Daarnaast kan je je spaargeld op de bankrekening laten staan waardoor je dit spaargeld voor later kunt blijven gebruiken.

Wilt u meer informatie over de hypotheek verbouwen?

Maak een geheel vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs. Vul het formulier in u zo snel teruggebeld om een afspraak in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen