Beoordeel deze pagina
7,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Campagne Aflossingsblij is een succes

Campagne Aflossingsblij is een succes
18 feb 2019

De website www.aflossingsblij.nl heeft succes behaald de afgelopen maanden. Het doel is in de afgelopen maanden bereikt, waarbij een totaal aantal van 235.000 mensen de website hebben bezocht. Er staat niet veel informatie op de website, maar de website is puur bedoeld ter informatie en dat de consument zelf contact opneemt met de hypotheekadviseur.

Neem nu contact op met een hypotheekadviseur om te kijken wat voor u kunt besparen op uw hypotheekkosten.

Bewust worden van de aflossingsvrije hypotheek

De campagne die door de Nederlandse Vereniging van Banken is opgezet, heeft als doel de mensen er bewust van te maken dat de aflossingsvrije hypotheek op de einde van de looptijd helemaal moet worden afgelost. 1 oktober is de campagne gestart en daarbij hebben nu al meer dan 235.000 mensen de website bezocht.

Ongeveer 700.000 aflossingsvrije hypotheken moeten in de periode tussen 2035 en 2038 worden afgelost. Er wordt verwacht dat veel van deze huishoudens met een aflossingsvrije hypotheek pas laat in actie komen en dat zij in financiële problemen zullen raken op het einde van de periode.

Bent u aflossingsblij?

Bent u wel aflossingsblije? Of bent u benieuwd of u zich ook zorgen moet maken? Of wilt u graag weten of u op uw huidige hypotheek kunt besparen? Neem dan contact op met een hypotheekadviseur, doe de oversluittest of lees meer informatie over de aflossingsvrije hypotheek.