Beoordeel deze pagina
9,7/10 (3)
Bedankt voor uw beoordeling

Florius

Hypotheek oversluiten bij Florius: maximale hypotheek berekenen

De hypotheek oversluiten bij Florius? Dat kan twee belangrijke voordelen opleveren. Het kan leiden tot lagere maandlasten en bovendien betere voorwaarden opleveren. Om meer te kunnen aflossen zonder extra kosten of om zelf wijzigingen door te voeren.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan u helpen alle kosten en voordelen op een rij te zetten. Met aandacht voor eenmalige kosten zoals een boeterente, de fiscale voordelen die u kunt behalen en de lagere maandlasten die oversluiten kan opleveren. Op die manier krijgt u een compleet beeld van wat het betekent om de hypotheek over te sluiten. Van Florius naar een andere geldverstrekker, of juist door bij Florius een nieuwe hypotheek af te sluiten.

Betere voorwaarden en minder per maand betalen

Er bestaan in principe twee belangrijke redenen om een hypotheek over te sluiten. U kunt kiezen voor betere voorwaarden, bijvoorbeeld met betrekking tot de mogelijkheden om extra af te lossen. U kunt standaard 10 tot 20 procent van de hoofdsom boetevrij extra aflossen. Florius biedt de mogelijkheid om meer extra af te lossen zonder kosten, waardoor u zich in de toekomst geen zorgen meer hoeft te maken over een eventuele boeterente. Bovendien kunt u wijzigingen gemakkelijker zelf doorvoeren, voor maximale controle over de hypotheek.

Daarnaast is het natuurlijk interessant om voor een lagere maandlast te zorgen, door de hypotheek over te sluiten. Van Florius naar een andere bank of juist naar deze geldverstrekker toe. Als besparing op de lange termijn, ten opzichte van de boeterente die u nu dient te betalen.

Florius hypotheek oversluiten naar andere bank

U kunt online het oversluiten van de hypotheek berekenen en nagaan wat het oplevert om de maandlasten omlaag te brengen. Bijvoorbeeld als u besluit de hypotheek van Florius over te sluiten naar ING, de Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank. Maak een berekening als goede indicatie. En ga daarna in gesprek met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Die kan u helpen de volledige berekening te maken, met daarin alle kosten en toekomstige voordelen.

Binnen 1 minuut weten of u kunt oversluiten?

Doe hier de OversluitTest