Beoordeel deze pagina
9,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

ING

Hypotheek oversluiten bij ING: maximale hypotheek berekenen

Een hypotheek oversluiten bij ING en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? U kunt online de maximale hypotheek berekenen, op basis van de nieuwe rente en nieuwe voorwaarden. Zodat u kunt oversluiten, vanaf een andere geldverstrekker of om bij ING een nieuwe hypotheek af te sluiten.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan u helpen de precieze mogelijkheden te berekenen. Op basis van de lagere maandlasten waarvoor u kunt zorgen, inclusief de boeterente die u betaalt en het fiscale voordeel dat u daarmee kunt behalen. Belangrijke elementen, die er samen voor zorgen dat u niets over het hoofd ziet op het moment u de hypotheek wil oversluiten naar ING.

Lagere maandlasten voor de hypotheek

De voornaamste reden voor het oversluiten van of naar een ING hypotheek zijn lagere maandlasten. Een nieuwe hypotheek biedt de mogelijkheid tot een eventuele lagere rente. Op basis van de huidige rente-aanbiedingen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de bank u een boeterente kan berekenen. Die geldt als er nog sprake is van een resterende rentevaste periode en u meer wilt aflossen dan de vrijstelling voor vervroegde aflossingen. Doorgaans gaat het om 10 - 20 procent van de hoofdsom per jaar, terwijl u 100 procent vervroegd moet aflossen voor het oversluiten.

Hypotheek oversluiten naar ING

De hypotheek oversluiten naar ING? U kunt online de hypotheek oversluitberekening maken. Voor een indicatie van de mogelijke besparing. En heeft u nu een hypotheek bij ING, die u wilt oversluiten? Dat kan bijvoorbeeld naar de Rabobank of ABN AMRO. Net als naar SNS Bank en Florius of een van de andere geldverstrekkers.

Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij. En bieden de mogelijkheid tot een online berekening, als goede indicatie van de lagere maandlasten. Een onafhankelijke hypotheekadviseur helpt u graag alle kosten en voordelen in kaart te brengen, zodat u ook fiscaal niet voor verrassingen komt te staan.

Binnen 1 minuut weten of u kunt oversluiten?

Doe hier de OversluitTest