Stap 1/3
 • Laagste rente garantie
 • 100% onafhankelijk

Jouw persoonlijke hypotheekvergelijking

De hypotheekrentes zijn nog nooit zo laag geweest en in veel situaties is het mogelijk om flink te besparen op je hypotheeklasten. Je ontvangt de uitslag van de berekening per e-mail.


Jouw situatie

* Elke dag helpen wij 200+ mensen met een berekening op maat. Hoe vollediger je alles invult hoe nauwkeuriger de berekening wordt.

We vergelijken alle hypotheekverstrekkers

40+

Mensen vertrouwen op ons advies

201.286

Gegarandeerd de laagste rente

vanaf 3,09%

Bereken je hypotheek

De hypotheekrentes zijn nog nooit zo laag geweest en in veel situaties is het mogelijk om flink te besparen op uw hypotheeklasten. U ontvangt direct na het versturen de uitslag van de vergelijking in uw e-mail.

U krijgt via de vergelijking informatie over:

 • De scherpste hypotheekrentes voor uw situatie
 • Hoeveel kunt u maximaal lenen?
 • Wat worden uw maandlasten?
 • Hoeveel kunt u besparen?

Mogelijk wordt u gecontacteerd om de vergelijking door te nemen.

Of u nu op zoek bent naar uw eerste huis, uw hypotheek wilt oversluiten of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, het vergelijken van verschillende hypotheken is altijd een goed idee. Met onze hypotheekvergelijker kunt u eenvoudig en snel een overzicht krijgen van de verschillende aanbieders.

Waarom een hypotheekvergelijking?

Als consument heeft u de keuze uit diverse hypotheekverstrekkers. U wilt echter een hypotheek die past bij uw financiële en persoonlijke situatie. Hierbij speelt niet alleen de hypotheekvorm een rol, maar ook de hoogte van de hypotheekrente en de kleine lettertjes. Een hypotheekvergelijking is daarom helemaal op zijn plaats. Vergelijk daarom eerst de verschillende hypotheken van alle hypotheekverstrekkers in Nederland en maak vervolgens uw definitieve keuze.

Hypotheken vergelijken

Vergelijk alle hypotheekverstrekkers: oversluiten

Historisch gezien is de hypotheekrente nog nooit zo laag geweest. U kunt door over te stappen veel geld besparen. Omdat een hypotheek een lange looptijd heeft, kan dit bedrag oplopen tot duizenden euro’s per jaar. Vergelijk via onze handige tools de mogelijkheden bij verschillende hypotheekverstrekkers en zet de laagste hypotheekrentes voor uw situatie op een rijtje. Met onze hypotheekvergelijking krijgt u gegarandeerd de laagste rente.

Vergelijk alle hypotheekverstrekkers: nieuwe hypotheek

In de zoektocht naar een nieuwe koopwoning is een passende hypotheek noodzakelijk. Uiteraard sluit u uw hypotheek niet bij de eerste beste aanbieder af, maar brengt u uw hypotheek graag onder bij een hypotheekverstrekker tegen uitstekende voorwaarden en een scherpe rente. Een online hypotheekvergelijking is daarom een slimme keuze, want hierdoor snijdt u zich niet in de vingers.

Na het invullen van het online formulier brengen wij u in contact met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Samen met u vergelijkt de adviseur alle alle hypotheekverstrekkers in Nederland.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van de aanbieders?

Er zijn verschillende aandachtspunten bij het kiezen van de juiste hypotheekverstrekker:

 • Vergelijk op basis van uw netto maandlasten. Niet op basis van de laagste hypotheekrente.
 • De hypotheekvoorwaarden kunnen per bank uiteenlopen. Controleer daarom goed wat het beste aansluit bij uw situatie.
 • U bent bij de berekening voordeliger uit wanneer u geen overlijdensrisicoverzekering afsluit bij een hypotheek, maar dit kan in de toekomst ernstige financiële gevolgen hebben.
 • Wanneer u oversluit kunt u extra eigen geld inleggen. Dit kan u per maand veel geld besparen.
 • Het is mogelijk om een boete mee te financieren wanneer u oversluit, maar het is soms voordeliger om de boete zelf te betalen.

Bespaar met een hypotheekvergelijking

Als u zo voordelig mogelijk wilt wonen loont het om tijd te investeren in het vergelijken van hypotheken. ABN Amro, ING, SNS Bank en Knab behoren tot de mogelijkheden maar er zijn vele andere aanbieders. Klik hier voor een overzicht van alle hypotheekverstrekkers.

Uiteraard kunt u ook altijd financieel advies inwinnen bij een onafhankelijk adviseur. Zo loopt u in ieder geval geen risico om belangrijke zaken over het hoofd te zien.

Wilt u ook weten welke hypotheek het beste voor u is? Doe dan hier de hypotheekvergelijking.

Vergelijk hypotheken

Laat je goed adviseren

Laat je goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maak je een goede keuze en kan je profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts

 • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
 • Wij zijn 100% onafhankelijk
 • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

Deze aanbieders doen mee