Beoordeel deze pagina
8,3/10 (6)
Bedankt voor uw beoordeling

Bank of Scotland Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 4 mei 2021
Bank of Scotland Hypotheken logo

De van oorsprong Schotste bank, Bank of Scotland, nu een onderdeel van Lloyds Bank, biedt sinds 1999 online hypotheken aan op de Nederlandse Markt. De Bank of Scotland werkt samen met Reaal op het gebied van spaarhypotheken en verzekeringen binnen Nederland.

Wil je meer weten over Lloyds Bank?

Lees hier meer

Over Bank of Scotland

In Nederland valt Bank of Scotland onder de overkoepelende bank Lloyds Bank die weer onder de Lloyds Banking Group valt. Deze groep is ontstaan na het fuseren van verschillende Britse financiële instellingen zoals Lloyds Bank en Bank of Scotland. Lloyds Bank is nu de grootste bank in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 1966 is Lloyds Bank actief in Nederland en sinds 1999 bieden ze online hypotheken aan. U kunt zelf online uw hypotheek regelen of met hulp van een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Veelgestelde vragen

Is Bank of Scotland actief in Nederland?

Nee, Bank of Scotland valt in Nederland onder Lloyd Bank.

Kan ik een hypotheek bij Bank of Scotland afsluiten?

Je kunt alleen een hypotheek afsluiten bij Lloyds Bank.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?