Beoordeel deze pagina
8,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

BNP Paribas Hypotheken

BNP Paribas Hypotheken logo

BNP Paribas is een bank die sinds 1863 al bestaat. Zoals we BNP Paribas nu kennen is ze pas sinds het jaar 2000 actief op de markt. In Nederland heeft BNP Paribas ruim 1000 medewerkers. Met al deze mensen bieden zij een groot assortiment aan financiële producten en diensten aan, zoals de BNP Paribas Hypotheken. Deze diensten bieden ze zowel aan particulieren als aan bedrijven.

BNP Paribas Hypotheken

BNP Paribas biedt haar diensten aan in meer dan 80 landen en heeft zo een groot kennisnet van financiële diensten. BNP Paribas Hypotheken heeft naast het zakelijke gedeelte ook een maatschappelijke betrokkenheid en daarbij steunen zij een aantal project op het gebied van cultuur, onderwijs, gezondheid en milieu. Tevens zijn ze sponsor van de tennis op internationaal niveau. De tennissport heeft zo geholpen aan de naamsbekendheid van BNP Paribas voor de zakelijke activiteiten over de hele wereld..

Producten BNP Paribas Hypotheken

De drie bekendste hypotheken die bij BNP Paribas hypotheken worden aangeboden zijn, de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek.

Deze hypotheekvormen kunt u tussentijds altijd wijzigen. Daarbij kunt u ook tussentijds altijd extra aflossen. BNP Paribas biedt deze mogelijkheden om zo de consument extra tegemoet te komen. Alle voorwaarden van het afsluiten van de hypotheek, leest u in de hypotheekvoorwaarden en de hypotheekakte.

BNP Paribas hypotheken heeft verschillende kosten die zij berekenen als er een hypotheek wordt afgesloten. Deze kosten zijn onder andere de aankoopkosten en financieringskosten.

Aankoopkosten

De aankoopkosten zijn de kosten voor het opstarten van de hypotheek, hieronder vallen:

  • De eventuele makelaarskosten
  • De bouwkundige keuring (als die wordt uitgevoerd)
  • De overdrachtsbelasting ( Dit is 2% van het aankoopbedrag van de woning)
  • De notariskosten (leveringsakte)

Financieringskosten

Ook worden er financieringskosten gerekend, deze zijn:

  • De hypotheekadviseurkosten (de advies- en bemiddelingskosten)
  • De notariskosten (opmaken van de hypotheekakte)
  • De NHG kosten. (Nationale Hypotheek Garantie)
  • De taxatiekosten

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?