BNP Paribas Hypotheken

Tips & vragen

BNP Paribas is een bank die al sinds 1863 bestaat. Zoals we BNP Paribas nu kennen is ze pas sinds het jaar 2000 actief op de markt. In Nederland heeft BNP Paribas ruim 1000 medewerkers. Met al deze mensen bieden zij een groot assortiment aan financiële producten en diensten aan, zoals de BNP Paribas Hypotheken. Deze diensten bieden ze zowel aan particulieren aan als aan bedrijven.

11 mei 2021 · Jurgen Muller

Snel naar:

Over BNP Paribas

BNP Paribas biedt haar diensten aan in meer dan 80 landen en heeft zo een groot kennisnet van financiële diensten. BNP Paribas Hypotheken heeft naast het zakelijke gedeelte ook een maatschappelijke betrokkenheid en daarbij steunen zij een aantal projecten op het gebied van cultuur, onderwijs, gezondheid en milieu. Tevens zijn ze sponsor van de tennis op internationaal niveau. De tennissport heeft meegeholpen aan de naamsbekendheid van BNP Paribas voor de zakelijke activiteiten over de hele wereld.

Tip icoon
Bereken jouw maximale hypotheek
  • Weet wat je kan lenen
  • Binnen 2 minuten gedaan
  • Gratis en vrijblijvend
  • Analyse door een expert

Producten BNP Paribas Hypotheken

Er worden op dit moment geen hypotheken meer aangeboden door BNP Paribas in Nederland. Klanten die al een hypotheek bij BNP Paribas hebben, kunnen natuurlijk wel nog steeds bij ze terecht voor aanpassingen. De drie bekendste hypotheken die bij BNP Paribas hypotheken werden aangeboden zijn, de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Deze hypotheekvormen kunt u altijd voor het einde van de looptijd wijzigen. Daarbij kunt u ook tussentijds extra aflossen. BNP Paribas biedt deze mogelijkheden om zo de consument extra tegemoet te komen. Alle voorwaarden van het afsluiten van de hypotheek, leest u in de hypotheekvoorwaarden en de hypotheekakte.

Veelgestelde vragen

Hoe is BNP Paribas ontstaan?

BNP Paribas bestaat al lang maar in de vorm die het nu heeft pas sinds 2000. BNP Paribas heeft een uitgebreid internationaal netwerk.

Wat biedt BNP Paribas aan?

De gebruikelijke hypotheekvormen zoals annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en aflossingsvrije hypotheek werden door BNP Paribas aangeboden. Op dit moment biedt BNP Paribas geen hypotheken meer aan.

Kan ik nu een hypotheek afsluiten bij BNP Paribas?

Nee, het is op dit moment niet mogelijk een hypotheek af te sluiten bij BNP Paribas in Nederland.

Kan ik mijn hypotheek bij BNP Paribas aanpassen?

Als u een bestaande klant bent en al een hypotheek heeft bij BNP Paribas, is het wel mogelijk om uw hypotheek aan te passen.

Laat je goed adviseren

Laat je goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maak je een goede keuze en kan je profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts

  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

Deze aanbieders doen mee