Beoordeel deze pagina
8,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

BNP Paribas Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 4 mei 2021
BNP Paribas Hypotheken logo

BNP Paribas is een bank die al sinds 1863 bestaat. Zoals we BNP Paribas nu kennen is ze pas sinds het jaar 2000 actief op de markt. In Nederland heeft BNP Paribas ruim 1000 medewerkers. Met al deze mensen bieden zij een groot assortiment aan financiële producten en diensten aan, zoals de BNP Paribas Hypotheken. Deze diensten bieden ze zowel aan particulieren aan als aan bedrijven.

Snel naar:

Over BNP Paribas

BNP Paribas biedt haar diensten aan in meer dan 80 landen en heeft zo een groot kennisnet van financiële diensten. BNP Paribas Hypotheken heeft naast het zakelijke gedeelte ook een maatschappelijke betrokkenheid en daarbij steunen zij een aantal projecten op het gebied van cultuur, onderwijs, gezondheid en milieu. Tevens zijn ze sponsor van de tennis op internationaal niveau. De tennissport heeft meegeholpen aan de naamsbekendheid van BNP Paribas voor de zakelijke activiteiten over de hele wereld.

Producten BNP Paribas Hypotheken

Er worden op dit moment geen hypotheken meer aangeboden door BNP Paribas in Nederland. Klanten die al een hypotheek bij BNP Paribas hebben, kunnen natuurlijk wel nog steeds bij ze terecht voor aanpassingen. De drie bekendste hypotheken die bij BNP Paribas hypotheken werden aangeboden zijn, de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Deze hypotheekvormen kunt u altijd voor het einde van de looptijd wijzigen. Daarbij kunt u ook tussentijds extra aflossen. BNP Paribas biedt deze mogelijkheden om zo de consument extra tegemoet te komen. Alle voorwaarden van het afsluiten van de hypotheek, leest u in de hypotheekvoorwaarden en de hypotheekakte.

Veelgestelde vragen

Hoe is BNP Paribas ontstaan?

BNP Paribas bestaat al lang maar in de vorm die het nu heeft pas sinds 2000. BNP Paribas heeft een uitgebreid internationaal netwerk.

Wat biedt BNP Paribas aan?

De gebruikelijke hypotheekvormen zoals annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en aflossingsvrije hypotheek werden door BNP Paribas aangeboden. Op dit moment biedt BNP Paribas geen hypotheken meer aan.

Kan ik nu een hypotheek afsluiten bij BNP Paribas?

Nee, het is op dit moment niet mogelijk een hypotheek af te sluiten bij BNP Paribas in Nederland.

Kan ik mijn hypotheek bij BNP Paribas aanpassen?

Als u een bestaande klant bent en al een hypotheek heeft bij BNP Paribas, is het wel mogelijk om uw hypotheek aan te passen.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?