Beoordeel deze pagina
6,8/10 (5)
Bedankt voor uw beoordeling

Dynamic Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 1 juni 2021
Dynamic Hypotheken logo

Wat is de Dynamic Verhuurhypotheek?

Een huis kopen om te verhuren? Dat kan u ook. Met de Dynamic Verhuurhypotheek is het mogelijk om als consument een woning te kopen voor de verhuur.

De Dynamic Verhuurhypotheek

Koop een huis om te verhuren:

 • Tot 90% van de waarde in verhuurde staat, tot 30 jaar rentevast.
 • Ook voor een van uw eerste panden.
 • Eenvoudig aan te vragen via een onafhankelijk adviseur.

Dynamic Verhuurhypotheek

Voordelen van de Dynamic Verhuurhypotheek

Kopen om te verhuren, makkelijker gemaakt

De Dynamic Verhuurhypotheek is eenvoudig af te sluiten. Vraag hem aan via uw adviseur, net als een normale hypotheek. Na een eerste paar checks op inkomen en identiteit doet Dynamic u een indicatief aanbod voor een lening die bij u past. Zonder gedoe.

Voor de consument

Wanneer u als consument bij de bank aanklopt met het verzoek voor een hypotheek voor een eerste of tweede woning om te verhuren, dan duurt het weken voordat u weet waar u aan toe bent. Grote kans dat u daarna alsnog met lege handen naar huis gaat. Niet bij Dynamic. Hun verhuurhypotheek is speciaal bedoeld voor de consument. Meer informatie over de verhuurhypotheek leest u hier.

Scherpe rentes, lage afsluitkosten

Bij Dynamic zet u de scherpe rente voor uw verhuurhypotheek tot wel 30 jaar vast. Koop nu een tweede huis om te verhuren, geniet voor de komende 30 jaar van gunstige voorwaarden.

Productkenmerken

Voor wie is de Dynamic Verhuurhypotheek?

Het afsluiten van een Dynamic Verhuurhypotheek kan bijvoorbeeld interessant zijn voor:

 • Mensen met vermogen
 • Mensen die een eerste woning om te verhuren kopen
 • Meer ervaren particuliere beleggers die als consument een woning kopen om te verhuren
 • Ouders die een woning kopen voor hun (studerende) kinderen
 • Kinderen die een woning kopen voor hun ouders

Hoogte van de hypotheek

Hoeveel u persoonlijk maximaal kunt lenen hangt af van uw inkomen, (verwachte) huurinkomsten en de waarde van de woning. We verstrekken leningen tot € 1.000.000, tot 90% van de waarde in verhuurde staat. Verbouwingen kunnen tot maximaal 20% van de waarde in verhuurde staat meegefinancierd worden.

Voor leningen kleiner dan € 100.000 brengen wij € 900 in rekening.

Hoeveelheid panden Het is mogelijk om maximaal vier woningen om te verhuren aan te kopen bij Dynamic. Per woning sluit u een Dynamic Verhuurhypotheek af.

Let op! De Dynamic Verhuurhypotheek is alleen bedoeld voor consumenten. Wanneer u meer dan 4 woningen om te verhuren in eigendom hebt zien wij u niet meer als consument, maar als professional. Professionals kunnen geen Dynamic Verhuurhypotheek aanvragen.

Rentevastperiode, looptijd en hypotheekvorm

 • De volgende rentevast periodes zijn mogelijk: 1, 3, 5, 10, 15, 20, 30 jaar (indien beschikbaar) en variabel. Niet alle rentetarieven zijn altijd beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen altijd uit alle rentes kiezen.
 • De minimale looptijd van de verhuurhypotheek is 10 jaar, de maximale looptijd 30 jaar.
 • Maximaal 50% van de waarde in verhuurde staat mag aflossingsvrij zijn.

Inkomen

Bij het toetsen van uw hypotheekaanvraag kijken we onder andere of u de hypotheeklasten gedurende de looptijd kan dragen, rekening houdend met uw inkomen en dat van een eventuele partner. Net als bij een reguliere woninghypotheek.

U kunt uw (verwachte) huurinkomsten meenemen in de berekening. In beginsel gaan we uit van het laagste van de markthuur (zoals vastgesteld in een gevalideerd taxatierapport) of de huurinkomsten uit een getekend huurcontract. Als de woning nog niet verhuurd is, rekenen we met 50% van de markthuur.

Als deze berekening niet passend is, is het mogelijk om (onder voorwaarden) een maatwerkberekening toe te passen. In deze berekening tellen we de huurinkomsten op bij de maximale financieringslast in plaats van ze op te tellen bij het toetsinkomen. Hierdoor kan in veel gevallen de maximale hypotheekberekening hoger uitvallen. Deze aanvragen beoordelen we op individuele basis.

Voor elke andere woning in uw bezit die niet als hoofdverblijf gebruikt wordt, worden de (gesaldeerde) lasten en inkomsten meegenomen in de berekening. Bruto huurinkomsten worden verminderd met 20% exploitatiekosten. Vervolgens halen wij hiervan de financieringslasten af.

Geschiedenis Dynamic

Meer dan 15 jaar ervaring

In 2003 werd Dynamic Credit opgericht door Tonko Gast, een Nederlander op dat moment gevestigd in New York. In eerste instantie richtte het team zich op vermogensbeheer, later ook op advies.

In 2009 keerde Tonko terug naar Nederland om het Amsterdamse kantoor te openen, in eerste instantie met dezelfde diensten als in New York: het beheren van vermogen en aanbieden van advies, vooral voor institutionele beleggers zoals pensioenfondsen, verzekeraars en banken.

Financiële wereld in beweging

Hier zagen ze iets vreemds. Er bestond een mismatch tussen spaargeld en krediet. Geld van pensioen- en verzekeringspremies zat op slot of werd in het buitenland geïnvesteerd, terwijl veel Nederlanders met een behoefte aan goede en betaalbare leningen bleven zitten. Dat moest anders. De financiële wereld moest in beweging komen.

Om de vraag en aanbod van geld dichter bij elkaar te brengen begonnen ze in 2014 aan de ontwikkeling van een platform dat klanten direct aan deze institutionele beleggers kan koppelen.

bijBouwe Hypotheken

bijBouwe, de hypotheek zonder bank

Eind 2015 lanceerde Dynamic Credit 'bijBouwe, de hypotheek zonder bank’, de eerste online hypotheekverstrekker van Nederland. Sinds de lancering verstrekten zij duizenden hypotheken aan mensen die een goede en betaalbare hypotheeklening zochten en snel duidelijkheid wilden.

bijBouwe Hypotheken

In december 2017 werd Aegon strategisch partner van Dynamic Credit met een aandeel van 24,5%. Hierdoor kon de ontwikkeling van het platform en het verbeteren van de dienstverlening versneld worden.

In maart 2019 lanceerde Dynamic twee nieuwe producten, de Verhuurhypotheek en de Zakelijke Lening. Deze bieden zij aan als ‘Dynamic’.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
 • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
 • Wij zijn 100% onafhankelijk
 • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?