Beoordeel deze pagina
8,3/10 (32)
Bedankt voor uw beoordeling

ING

ING logo

Enkele jaren geleden zijn Postbank en ING samengevoegd tot één geïntegreerd bedrijf dat thans opereert onder de naam ING. Onder deze naam blijkt zeker op hypotheekgebied nog sterk de genetica van de Postbank te spelen: Een strak en gestroomlijnd proces dat enerzijds garant staat voor een snel offertetraject en snelle beoordeling van financieringsaanvragen, maar anders zijds ook relatief weinig ruimte voor niet-standaard situaties.

ING biedt tegenwoordig zeer goede voorwaarden aan op haar hypotheken, waaronder een volstrekt eensporig rentebeleid, oftewel: zowel nieuwe clienten als bestaande clienten krijgen dezelfde rente aangeboden.

Het feit dat ING een strakke procesorganisatie is, betekent ook dat zij met name geschikt is voor mensen die een eenvoudig inzichtelijke inkomstensituatie hebben: loondienst. ING is minder dan enkele andere aanbieders de bank waar je naartoe stapt als je ondernemer bent. Als particulier in loondienst is ING echter een prima partij, die vooral altijd concurrerend is als het aankomt op de tarieven tussen de 1 en 10 jaar vast.

Voordeel ING hypotheek

+ Snelle verwerking door strakke processen.
+ Eensporig rentebeleid.
+ Goede korte rentetarieven.

Naar de website

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.