Beoordeel deze pagina
8,4/10 (33)
Bedankt voor uw beoordeling

ING Hypotheken

ING Hypotheken logo

ING Hypotheken

Enkele jaren geleden zijn Postbank en ING samengevoegd tot één geïntegreerd bedrijf dat thans opereert onder de naam ING. Onder deze naam blijkt zeker op hypotheekgebied nog sterk de genetica van de Postbank te spelen: Een strak en gestroomlijnd proces dat enerzijds garant staat voor een snel offertetraject en snelle beoordeling van financieringsaanvragen, maar anders zijds ook relatief weinig ruimte voor niet-standaard situaties. Lees alle voordelen van ING en bereken hoeveel hypotheek u kunt krijgen bij ING Hypotheken.

ING biedt tegenwoordig zeer goede voorwaarden aan op haar hypotheken, waaronder een volstrekt eensporig rentebeleid, oftewel: zowel nieuwe clienten als bestaande clienten krijgen dezelfde rente aangeboden.

ING hypotheek berekenen

Het feit dat ING een strakke procesorganisatie is, betekent ook dat zij met name geschikt is voor mensen die een eenvoudig inzichtelijke inkomstensituatie hebben: loondienst. ING is minder dan enkele andere aanbieders de bank waar je naartoe stapt als je ondernemer bent. Als particulier in loondienst is ING echter een prima partij, die vooral altijd concurrerend is als het aankomt op de tarieven tussen de 1 en 10 jaar vast.

Voordeel ING hypotheek

+ Snelle verwerking door strakke processen.
+ Eensporig rentebeleid.
+ Goede korte rentetarieven.

## Maximale hypotheek bij ING

De maximale hypotheek bij ING berekenen? De bank gaat uit van uw bruto jaarinkomen, of u het huis samen met een partner wil kopen en van enkele gegevens over de woning. Op die manier kan de geldverstrekker u aan de hand van de geldende normen een indicatie geven.

ING schetst het maximaal te lenen bedrag, net als de aankoopkosten, het rentepercentage en de bruto maandlasten die u kunt verwachten. Op die manier ontstaat er een duidelijk beeld van wat er mogelijk is. Houd er rekening mee dat het gaat om een indicatie, omdat alleen een daadwerkelijke offerte een officiële aanbieding doet voor de maximale hypotheek bij ING.

Het inkomen en het huis dat u wilt kopen

Voor de berekening van hoeveel u kunt lenen bij ING zijn een paar gegevens van belang:

  • Uw bruto inkomen en dat van uw eventuele partner;
  • De waarde van het huis dat u wilt kopen.

ING zal rekening houden met wanneer u de woning wilt kopen en of u al een specifieke woning op het oog heeft. Daarnaast wil de bank graag van u weten of u eigen middelen wilt gebruiken voor de aankoop. Dat kan vanaf een spaarrekening of vanuit een huidige eigen woning, als er sprake is van overwaarde. Het zijn vragen die de Rabobank en ABN AMRO ook zullen stellen, waardoor het iets is dat een onafhankelijk hypotheekadviseur met u kan doornemen.

Bereken: hoeveel hypotheek kan ik krijgen bij ING?

Zelf berekenen hoeveel hypotheek u kunt krijgen bij ING? Laat de mogelijkheden vergelijken, bijvoorbeeld ten opzichte van Argenta, SNS Bank en Aegon.

U kunt online de maximale hypotheek berekenen. Met de rentevaste periode die u voor ogen heeft, bijvoorbeeld om de rente voor 5 jaar, 10 jaar of een andere periode vast te zetten. Annuïtair of lineair, met of zonder aankoopmakelaar en met of zonder ING. Een onafhankelijk hypotheekadviseur helpt u de maximale ING hypotheek te berekenen, zodat u goed weet wat er mogelijk is.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?