Beoordeel deze pagina
?/10 (0)
Bedankt voor uw beoordeling

Merius Hypotheken

Merius Hypotheken logo

Merius Hypotheken is een jong bedrijf dat sinds korte tijd actief is op de hypothekenmarkt. De hypotheken van Merius Hypotheken zijn verkrijgbaar bij een geselecteerde groep kantoren van De Hypotheekshop. Over een korte tijd worden deze hypotheken ook aangeboden bij andere kantoren van De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Het aanvragen van een hypotheek is ook mogelijk voor zzp’ers en flexwerkers.

Merius Hypotheken

De belangrijkst hypotheekvormen die bij Merius Hypotheken verkrijgbaar zijn:

  • Aflossingsvrije hypotheek
  • Annuïteitenhypotheek
  • Lineaire hypotheek

Voor meer informatie over één van deze hypotheekvormen bij Merius kunt u contact opnemen met een hypotheekadviseur. Wilt u al direct een hypotheekadviseur inschakelen? Vraag direct een adviesgesprek aan bij u in de regio.

Adviesgesprek aanvragen

Voordelen Merius Hypotheken

Merius Hypotheken heeft een aantal grote voordelen, waardoor het erg aantrekkelijk kan zijn om een hypotheek bij Merius Hypotheken af te sluiten. Het grote voordeel is dat er 25% van de oorspronkelijke hoofdsom vergoedingsvrij afgeloste kan worden, als de aflossing plaatsvindt uit eigen middelen. Daarnaast mag er sowieso 15% van de oorspronkelijke hoofdsom vergoedingsvrij afgelost worden.

Nadeel van Merius Hypotheken

Er is de mogelijkheid om risico opslag te verlagen tijdens de rentevaste periode, mits de consument hier om vraagt. Als de consument hier niet om vraagt wordt de risico-opslag ook niet verlaagt.

Hypotheekverstrekkers in Nederland

In Nederland zijn meer dan 40 hypotheekverstrekkers, vele hypotheekverstrekkers zijn steeds meer gericht op het verduurzamen van de huizen in Nederland, deze hypotheekverstrekkers richten dan ook de hypotheken zo in, dat de kopers energiebesparende maatregelen nemen. Naast Merius Hypotheken zijn er vele andere hypotheekaanbieders die dat doen. Hoeveel kan ik lenen? is bij Merius Hypotheek een veel gestelde vraag, maar zo ook bij de volgende hypotheekaanbieders:

Hypotheek aflsuiten van Merius Hypotheken

Merius heeft ook als grote voordeel dat de rente voor de aflossingsvrije hypotheek gelijk is aan de rente van de andere hypotheken, dus van de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. Merius Hypotheken is een jong bedrijf en wil blijven innoveren, vandaar dat ze ook een modern aanvraag- en acceptatieproces hebben bij het aanvragen van een hypotheek. U kunt altijd bij ons informatie opvragen bij één van onze hypotheekadviseurs.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?