Beoordeel deze pagina
8/10 (5)
Bedankt voor uw beoordeling

Philips Pensioenfonds Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 4 mei 2021
Philips Pensioenfonds Hypotheken logo

Philips Pensioenfonds verstrekt rechtstreeks en onder eigen naam hypotheken aan zowel Philips-medewerkers als niet-Philips-medewerkers. Zij doen dit al ruim 60 jaar en zijn een stichting zonder winstoogmerk. Voor Philips Pensioenfonds zijn hypotheken een stabiele belegging die bijdragen aan een goed pensioen voor (oud)medewerkers van Philips en Signify. U kunt ook op hogere leeftijd bij Philips Pensioenfonds een hypotheek afsluiten.

Snel naar:


Over Philips Pensioenfonds

Er zijn een aantal specifieke werkzaamheden die door de hypotheekverstrekker worden uitbesteed. Het gaat hier dan voornamelijk om de hypotheekportefeuille die wordt uitbesteed aan een andere kleinere partij. Door de uitbesteding kan Philips Pensioenfondsen zich richten op de belangrijkere zaken. De kosten die komen kijken bij het beheren van uw hypotheek neemt Philips Pensioenfonds op zich.

Philips Pensioenfonds hypotheken

Hypotheekvormen van Philips Pensioenfonds

Philips Pensioenfonds biedt verschillende hypotheken aan, waaronder de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Dit zijn de drie standaard hypotheken die Philips Pensioenfondsen aanbiedt en tevens de meest gangbare hypotheken die er zijn op de markt. Let op dat als u geen Nationale Hypotheek Garantie afsluit met uw hypotheek u slechts 65% van de marktwaarde van uw woning kunt lenen bij Philips Pensioenfonds.

Overige hypotheekvormen

Naast deze drie zijn er nog twee andere hypotheekvormen die kunnen worden verstrekt. Om deze hypotheekvormen toe te passen is een gesprek nodig met een hypotheekadviseur omdat deze hypotheekvormen afhankelijk zijn van uw persoonlijke situatie. De levenhypotheek en de spaarhypotheek zijn de twee andere hypotheekvormen die Philips Pensioenfonds ook aanbiedt. Hiervoor gelden speciale voorwaarden. Het is ook mogelijk om verschillende hypotheekvormen en rentevasteperioden te combineren.

Voor meer informatie over deze levenhypotheek en de spaarhypotheek van Philips Pensioenfonds Hypotheken, neemt u contact op met uw hypotheekadviseur. Wilt u direct een gesprek met een hypotheekadviseur? Dan kunt u vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen.

Voordelen Philips Pensioenfonds Hypotheken

 • U heeft te maken met een zeer ervaren hypotheekverstrekker.
 • Er is geen sprake van renteopslag bij een aflossingsvrije hypotheek.
 • Het is mogelijk NHG af te sluiten met uw hypotheek.
 • Met NHG kunt u 100% van de marktwaarde lenen.
 • Een overlijdensrisicoverzekering is niet verplicht.
 • U mag per leningdeel jaarlijks 10% boetevrij aflossen.
 • De laagste rente geldt tot aan het moment dat u tekent bij de notaris.
 • U heeft geen kosten bij het annuleren van een geaccepteerd renteaanbod.

Nadelen Philips Pensioenfonds Hypotheken

 • U kunt slechts 65% van de marktwaarde van uw woning lenen zonder NHG.
 • Philips Pensioenfonds biedt geen verhuurhypotheek aan dus u moet zelf in het huis wonen waar u voor leent.
 • Het is niet mogelijk om een rentaanbod tussentijds te verlengen.

Meer informatie over de Philips Pensioenfonds Hypotheken

Wilt u meer informatie ontvangen over één van de hypotheken van Philips Pensioenfondsen? Neem dan contact op met één van onze hypotheekexperts. Dit kan onder andere door de maximale hypotheekberekening in te vullen en wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

Veelgestelde vragen

Kan ik alleen als Philips-medewerker een hypotheek afsluiten bij Philips Pensioenfonds Hypotheken?

Nee, het is mogelijk om als medewerker en als niet-medewerker van Philips een hypotheek af te sluiten bij Philips Pensioenfonds.

Welke hypotheekvormen biedt Philips Pensioenfonds Hypotheken aan?

Annuïteitenhypotheek, lineaire en aflossingsvrijehypotheek en een leven- en spaarhypotheek.

Hoeveel kan ik bij Philips Pensioenfonds lenen voor mijn hypotheek?

Met NHG kunt u 100% van de marktwaarde lenen, zonder NHG 65%.

Kan ik mijn woning ook verhuren als ik een hypotheek heb bij Philips Pensioenfonds?

Nee u moet uw woning zelf bewonen als u bij Philips Pensioenfonds een hypotheek afsluit, ze bieden geen verhuurhypotheek aan.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
 • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
 • Wij zijn 100% onafhankelijk
 • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?