Beoordeel deze pagina
6/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Philips pensioenfonds Hypotheken

Philips pensioenfonds Hypotheken logo

Philips pensioenfonds hypotheken is een hypotheekverstrekker die al meer dan 60 jaar actief is op woningmarkt.

Hypotheekvormen van Philips Pensioenfonds

Philips Pensioenfonds biedt verschillende hypotheken aan, waaronder annuiteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Dit zijn de drie standaard hypotheek die Philips Pensioenfondsen aanbiedt via de website.

De annuïteitenhypotheek is een hypotheekvorm waarbij de bruto maandlasten gelijk blijven. Hierbij blijven de maandlasten gelijk zolang als de rentevaste periode duurt. Het bedrag, of ook wel de annuïteit die wordt maandelijks afgelost en bestaat uit een deel rente en een deel aflossing. Meer informatie over de annuïteitenhypotheek?

Annuiteitenhypotheek

De lineaire hypotheek is de tweede hypotheekvorm van Philips Pensioenfondsen. De lineaire hypotheek lost een vast bedrag per maand af, deze vorm komt niet vaak meer voor. het grote voordeel van een lineaire hypotheek is dat de hypotheekschuld relatief snel daalt, omdat er in korte tijd een groot deel kan worden afgelost. Voor meer informatie over deze hypotheekvorm.

Lineaire Hypotheek

De hypotheekvorm ‘aflossingsvrije hypotheek’ wordt aangeboden bij Philips Pensioenfondsen tot maximaal 50% van de marktwaarde. Het grote voordeel van de aflossingsvrije hypotheek is dat hij niet afgelost hoeft te worden, er wordt alleen rente betaald.

Aflossingsvrije Hypotheek

Overige hypotheekvormen

Naast deze drie zijn er nog twee andere hypotheekvormen die kunnen worden verstrekt. Om deze hypotheekvormen toe te passen is een gesprek nodig met een hypotheekadviseur. Deze hypotheekvormen zijn afhankelijk van de situatie. De levenhypotheek en de spaarhypotheek zijn de twee hypotheekvormen die Philips Pensioenfonds ook aanbiedt.

Voor meer informatie over deze twee hypotheekvormen, neemt u contact op met uw hypotheekadviseur. Wilt u direct een gesprek met een hypotheekadviseur? Vul de berekening in en maak daarna direct een afspraak met een hypotheekadviseur.

maximale hypotheek berekenen

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?