Beoordeel deze pagina
9/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Reaal Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 1 juni 2021
Reaal Hypotheken logo

Reaal is al sinds 1904 een bedrijf dat hypotheken en verzekeringen aanbiedt. Reaal heeft vele soorten verzekeringen, zoals een levensverzekering, overlijdensrisicoverzekering en zelfs een honden- en kattenverzekering. Daarnaast kunt u bij Reaal ook de standaardverzekeringen afsluiten, zoals de auto- en inboedelverzekering.

Snel naar:


Hypotheekvormen van Reaal

Naast de verzekeringen is het mogelijk om bij Reaal een hypotheek af te sluiten. Zij bieden verschillende aflosvormen aan namelijk een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek en een aflossingsvrije hypotheek. Het is ook mogelijk om uw lening te combineren met een kapitaalverzekering zoals een spaar- of beleggingsverzekering.

Voordelen Reaal Hypotheken

  • U krijgt automatisch een lagere rente na aflossing.
  • U mag 100% van de lening boetevrij aflossen met eigen middelen.
  • U kunt uw hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie afsluiten.
  • U kunt gebruikmaken van een overbruggingskrediet.
  • U kunt tot 106% van de marktwaarde lenen als u energiebesparende maatregelen neemt.
  • U kunt gebruik maken van een bouwdepot in het geval van het (ver)bouwen van uw woning.
Reaal hypotheken

Producten van Reaal

Reaal biedt als hypotheek de Lekker Wonen Hypotheek aan. Daarnaast zijn er bij Reaal veel mogelijkheden om u te verzekeren. Reaal biedt verzekeringen aan voor woningen, levensverzekeringen, verschillende reisverzekeringen, verzekeringen voor werknemers en zzp’ers en zelfs verzekeringen voor uw huisdier.

Overbruggingskrediet

Bij Reaal is er verder de mogelijkheid een overbruggingskrediet af te sluiten. Dit kunt u gebruiken als uw oude huis nog niet is verkocht maar u de overwaarde op deze woning wel nodig heeft om uw nieuwe huis te kunnen betalen. U leent dan een bedrag dat dit gat overbrugt zodat u wel over kunt gaan tot de koop van uw nieuwe woning. Uw maandlasten zullen dan tijdelijk hoger uitvallen aangezien deze nu bestaan uit woonlasten van zowel uw oude als uw nieuwe woning en de last van het overbruggingskrediet. U mag het geleende bedrag echter wel in één keer boetevrij aflossen op het moment dat u de oude woning heeft verkocht.


Veelgestelde vragen

Welke hypotheekvormen biedt Reaal aan?

Annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, aflossingsvrije hypotheek of de combinatie van een lening met een kapitaalverzekering.

Welke producten biedt Reaal aan?

Lekker Wonen Hypotheek en verschillende verzekeringen.

Hoeveel mag ik bij Reaal boetevrij aflossen per jaar?

Als u met eigen middelen aflost mag dit tot 100%.

Is er een overbruggingskrediet bij Reaal?

Ja, u kunt bij Reaal gebruik maken van een overbruggingskrediet.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?