Beoordeel deze pagina
2,5/10 (11)
Bedankt voor uw beoordeling

RegioBank Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 1 juni 2021
RegioBank Hypotheken logo

De RegioBank is een bank waar u snel kunt binnen lopen voor goed advies. Zo heeft de RegioBank meer dan 500 zelfstandige adviseurs, verspreid door heel Nederland.

Snel naar:


Over RegioBank

De RegioBank vindt persoonlijk contact belangrijk en zorgt ervoor dat u altijd kunt binnenlopen of kunt bellen voor advies. Ook steunt RegioBank buurtinitiatieven om sociale verbondenheid te stimuleren in de buurt. Er zijn inmiddels op meer dan 500 plekken in Nederland een kantoor van Regiobank te vinden. Ook vindt RegioBank het belangrijk om zich in te zetten voor de hele familie. Zo leren ze met de kinderrekening JongWijs kinderen op jonge leeftijd met geld om te gaan.

Voordelen RegioBank

 • Het is mogelijk om tijdens de rentevaste periode een lagere rente te krijgen als de schuld-marktwaardeverhouding van uw woning daalt.
 • De hypotheekofferte wordt na 3 maanden automatisch verlengd naar 12 maanden na de aanvraagdatum maar dit brengt wel kosten met zich mee.
 • Er zijn mogelijkheden voor een hypotheek als u nog maar 1 jaar zelfstandig bent als startende ondernemer.
 • Bij het afsluiten van zowel een hypotheek als een betaalrekening bij RegioBank krijgt u 0,10% korting op de hypotheekrente.
 • U mag 10% van het leningdeel boetevrij aflossen per jaar.
 • U kunt gebruik maken van een bouwdepot bij het (ver)bouwen van de woning.

Voorwaarden korting op de hypotheekrente

Als u bij RegioBank samen met uw hypotheek ook een betaalrekening afsluit, krijgt u 0,10% korting op uw hypotheekrente. Er gelden wel een aantal voorwaarden om gebruik te maken van deze regeling:

 • Uw inkomen moet maandelijks op de betaalrekening van RegioBank gestort worden.
 • U moet de RegioBank betaalrekening ook gebruiken voor dagelijkse uitgaven en vaste lasten, samen 10 of meer bij- en afschrijvingen per maand.
 • U betaalt uw hypotheeklasten met de betaalrekening van RegioBank.

Hypotheekvormen van RegioBank

RegioBank biedt de gebruikelijke annuïteitenhypotheek, lineaire en aflossingsvrije hypotheek aan.

Hypotheek als ZZP’er bij RegioBank

Het is mogelijk om als ondernemer een hypotheek af te sluiten bij RegioBank. Als u langer dan 3 jaar ondernemer bent, wordt er gekeken naar de behaalde winst in de afgelopen 3 jaar. Als de winst in het laatste jaar lager is dan het gemiddelde, wordt die winst het uitgangspunt voor het berekenen van het maximale hypotheekbedrag. Het is ook mogelijk om een hypotheek af te sluiten als u 1 tot 3 jaar ondernemer bent. U moet dan wel een prognose laten opstellen door een administratiekantoor of registeraccountant. Het toetsingsinkomen wordt vervolgens het uitgangspunt voor de maximale hypotheekberekening. U kunt de hypotheek ook als zzp’er met Nationale Hypotheek Garantie afsluiten bij RegioBank.

Hypotheek als uitzendkracht bij RegioBank

Als u als uitzendkracht werkt, is het uitzendbureau uw werkgever. Het is ook in deze situatie mogelijk om een hypotheek aan te vragen bij RegioBank. Hiervoor heeft u de jaaropgaven van de afgelopen drie jaar nodig en een perspectiefverklaring van uw uitzendbureau. Dit wordt beschouwd als vast dienstverband dus er wordt bij de maximale hypotheekberekening uitgegaan van het bruto jaarinkomen dat staat vermeld op de werkgeversverklaring. Bij tijdelijke contracten met of zonder intentieverklaring zijn er ook mogelijkheden om bij RegioBank en hypotheek aan te vragen.

Hypotheekadvies

Door de vele zelfstandige adviseurs is er altijd wel één hypotheekadviseur die u goed kan helpen bij het vinden van de juiste hypotheek. Maak daarom nu een hypotheekberekening en kijk hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Na het invullen van de berekening brengen wij u in contact met een hypotheekadviseur bij u in de buurt. Deze afspraak is geheel kosteloos en kunt u bij ons online of telefonisch maken.

Veelgestelde vragen

Kan ik advies krijgen over mijn hypotheek bij RegioBank?

RegioBank vindt persoonlijk advies belangrijk dus u kunt altijd binnenlopen of bellen voor een afspraak. Wilt u onafhankelijk hypotheekadvies? Dan kunt u hier een afspraak maken met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs.

Wanneer krijg ik korting op de hypotheekrente?

Als u een betaalrekening opent bij RegioBank samen met uw hypotheek, krijgt u korting. U moet dan wel actief gebruik maken van die betaalrekening.

Welke hypotheekvormen biedt de RegioBank aan?

Annuïteitenhypotheek, lineaire en aflossingsvrije hypotheek.

Kan ik als ZZP’er een hypotheek afsluiten bij RegioBank?

Ja, er zijn bij RegioBank verschillende mogelijkheden voor een hypotheek voor zelfstandigen. Dit kan als u minder dan 3 jaar of meer dan 3 jaar zelfstandig bent.

Hoe kan ik als uitzendkracht een hypotheek afsluiten?

Er zijn verschillende mogelijkheden als u als uitzendkracht of met een tijdelijk contract een hypotheek wil aanvragen. Het is vaak handig om een perspectief- of intentieverklaring te hebben maar Bij de RegioBank ook zonder deze documenten.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
 • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
 • Wij zijn 100% onafhankelijk
 • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?