Beoordeel deze pagina
8/10 (25)
Bedankt voor uw beoordeling

SNS Bank Hypotheken

SNS Bank Hypotheken logo

SNS Bank maakt als bank onderdeel uit van het SNS Reaal Consortium. Binnen deze groep bevinden zich tal van verzekeraars zoals Zwitserleven en Reaal. Op het hypothekenvlak doet SNS Bank zaken onder twee labels: SNS Bankvoor het eigen adviseurs/kantorennetwerk, en voor het intermediair biedt SNS Bank het label BLG (Bouwfonds Limburgse Gemeenten) aan.

SNS Bank biedt keuze uit alle voorkomende hypotheekvormen die in Nederland voorhanden zijn: annuitaire aflossing, lineaire aflossing, aflossingsvrij, bankspaarhypotheek en spaarhypotheek.

Maximale hypotheek bij SNS Bank

De maximale hypotheek berekenen bij SNS Bank? U kunt online berekenen hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Als uitstekende indicatie, op basis van uw bruto inkomen per maand of per jaar. Gecombineerd met de waarde van het huis dat u wilt kopen, omdat u niet meer dan 100 procent daarvan mag lenen.

Dat geldt bij SNS Bank, net als bij Argenta en Aegon. Belangrijke leennormen, die voorkomen dat u de hypotheek na verloop van tijd niet meer kunt betalen.

Bruto inkomen per maand of per jaar

Uw bruto inkomen per maand of per jaar vormt de belangrijke basis voor hoeveel hypotheek u kunt krijgen bij SNS Bank. Aan de hand daarvan berekent de bank welk deel van uw inkomen beschikbaar is voor de financiering van uw eigen huis. Om daar ongeveer 30 procent per maand aan te besteden, zodat er genoeg geldt overblijft voor andere uitgaven.

Een onafhankelijk hypotheekadviseur kan u vervolgens helpen een officiële offerte aan te vragen of een vergelijking te maken met de andere hypotheekverstrekkers die er beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld met de Rabobank, ING en ABN AMRO. Laat berekenen hoeveel de maximale hypotheek bij SNS Bank bedraagt, zodat u zelf na kunt gaan of het huis dat u wilt kopen tot de mogelijkheden behoort.

Hoeveel kan ik lenen bij SNS Bank?

Het bruto inkomen per maand of per jaar vormt de basis. En bent u ZZP’er? Dan kunt u uw inkomen berekenen op basis van de jaarcijfers van de laatste jaren. Zodat u net als met een vast dienstverband kunt zorgen voor een goede berekening.

U kunt online uw maximale hypotheek berekenen bij SNS Bank, zodat u een goed eerste beeld heeft van wat er mogelijk is. En wat de bruto en netto maandlasten zullen zijn, op basis van de aangeboden rente en de rentevaste periode waar uw voorkeur naar uitgaat. Ga vervolgens in gesprek met een onafhankelijk hypotheekadviseur, die u verder kan helpen met de maximale hypotheek bij SNS Bank.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.