Beoordeel deze pagina
10/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Triodos Hypotheken

Triodos Hypotheken logo

Geschiedenis Triodos Bank

Triodos Bank profileert zich als één van de duurzaamste banken ter wereld. Ze geven aan dat geld een belangrijk middel is om te veranderen en zij zijn er voor iedereen die een verschil wil maken. Bij Triodos Bank is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten, maar ze hebben nog veel meer producten. Bij de bank kun je sparen, betalen, zakelijk lenen, maar ook beleggen.

Triodos Hypotheken

Projecten Triodos Bank

Triodos financiert door heel de wereld grote projecten, dit zijn project om mensen te helpen en hier mee willen ze laten zien dat ze hun steentje bijdragen aan een duurzame wereld.

Triodos Bank Hypotheken

De hypotheken van Triodos Bank helpen je om het huis te verduurzamen. Met een groener energielabel betaal je minder rente, waardoor je graag mee wilt werken aan het verduurzamen van het huis. Hoe groener het label van uw huis, hoe lager de rente is die je betaalt over de hypotheek. Wij Triodos zijn er twee soorten hypotheken, de Triodos Hypotheek & de Triodos Klimaat Plus Hypotheek.

Triodos Duurzame Hypotheek

Rente duurzame hypotheek

Op het moment dat iemand energiebesparende maatregelen treft voor de woning, is het mogelijk om tot wel € 25.000 meer op de woning te financieren. Hierbij is het mooie dat er maar een 50% van de rente van hypotheek is.

Triodos Klimaat Plus Hypotheek

De naam zegt het eigenlijk al, dat de Klimaat Plus hypotheek heel erg gericht is op een energie neutrale woningen, of zelfs zelfvoorzienende woningen. Deze hypotheek is gericht op mensen die graag een nul-op-de-meter woning willen hebben.

Vraag en antwoord over de duurzame hypotheek bij Triodos Bank

Hoe hoog is de rente van een duurzame hypotheek?

De hoogte van de rente is afhankelijk van hoe energiezuinig uw huis is. Triodos Bank wil mensen daarmee stimuleren om het huis met een zo groen mogelijk label te krijgen.

Kan ik korting op mijn rente krijgen?

Het is mogelijk om tot € 25.000 extra te lenen voor energiebesparende maatregelen. De korting die u krijgt op de rente van het bedrag dat u extra leent is 50%.

Kan ik een professioneel advies krijgen om mijn huis te verduurzamen?

U hebt de mogelijkheid om een online adviesrapport te ontvangen. Hier staat duidelijk in beschreven welke aanpassingen voor uw woning belangrijk zijn om het huis energie zuiniger te maken.

Hoe lang is de offerte met rentestanden geldig?

Omdat de rente kan stijgen, bent u hierbij 9 maanden beschermd. U profiteert wel van de eventuele rentedalingen. De offerte is dus 9 maanden geldig.

Welke voordelen heeft Triodos Hypotheken extra?

Op het moment dat u aflost daalt de opslag automatisch en daarmee daalt ook de rente. Dit gaat automatisch en wordt looptijdrente genoemd.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?