Beoordeel deze pagina
10/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Volksbank Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 4 mei 2021
Volksbank Hypotheken logo

De Volksbank bestaat al vele jaren en was vroeger een echte regionale spaarbank. Vroeger richtte de Volksbank voornamelijk op particuliere spaarders. Tegenwoordig richt de Volksbank zich op consumenten, ondernemers en het midden- en kleinbedrijf en kunt u een hypotheekvergelijking aanvragen.

Snel naar:


Over de Volksbank

De Volksbank is het moederbedrijf van verschillende banken zoals SNS Bank, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. De Volksbank financiert naast hypotheken ook verzekeringen en beleggingen en beheert betaal- en spaarrekeningen. De Volksbank wil simpel en efficiënt zijn en wil graag meewerken aan het verbeteren van de samenleving. De bank wil evenveel betekenen voor alle belanghebbenden, namelijk economisch nut voor de klant, financiële weerbaarheid en duurzaamheid voor de maatschappij, mogelijkheden voor ontwikkeling en aandacht voor de medewerker en tot slot, gezond rendement voor de aandeelhouder. Daarnaast is het streven om in 2030 een klimaatneutraal te zijn.

De Volksbank Hypotheken

Lees hier meer over de verschillende hypotheekaanbieders die onder de Volksbank vallen.

SNS Bank

Bij SNS staat financiële weerbaarheid voorop. De bank wil breder zijn dan een bank voor betaalrekeningen en hypotheken en richt zich op wat klanten belangrijk vinden en waar ze hulp bij nodig hebben.

ASN Bank

ASN Bank vindt duurzaamheid en maatschappelijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van financiële zaken. De keuzes die ASN maakt zijn gebaseerd op duurzaamheidsbeleid waarbij mensenrechten, klimaat en biodiversiteit de belangrijkste onderdelen van uitmaken.

RegioBank

RegioBank is gericht op de buurt. Er zijn veel kantoren dus het is makkelijk om dicht bij huis uw geldzaken te regelen. Daarnaast vindt RegioBank het belangrijk om lokale verbondenheid en leefbaarheid van de buurt te stimuleren. Ze willen sociale vitaliteit en lokaal ondernemerschap in de regio verbeteren.

BLG Wonen

BLG Wonen zet zich in om de woningmarkt toegankelijk en rechtvaardig te maken. BLG Wonen gaat met persoonlijke insteek te werk en richt zich op het vinden van passende hypotheken voor uw unieke situatie. Het gevoel van zekerheid en geluk, nu en in de toekomst, staat hierbij voorop.

Meer informatie over de hypotheken van De Volksbank

Wilt u meer informatie over De Volksbank Hypotheken, neem dan contact met ons op voor een gratis afspraak met een hypotheekadviseur. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos hypotheekgesprek krijgt u meer inzicht over of een hypotheek bij De Volksbank ook aantrekkelijk is voor u. Ook is het mogelijk om te kijken naar andere hypotheekverstrekkers, zoals ING Hypotheken, Rabobank Hypotheken of ABN AMRO Hypotheken.

Veelgestelde vragen

Biedt de Volksbank zelf hypotheken aan?

Nee, de Volksbank biedt geen hypotheken aan maar is het overkoepelende bedrijf waar banken onder vallen die dit wel aanbieden.

Welke banken zijn bij de Volksbank aangesloten?

SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen.

Is de Volksbank een bank die zich richt op duurzaamheid?

Ja, duurzaamheid is een van de belangrijkste onderdelen van het beleid dat de Volksbank voert. In 2030 hoopt de bank klimaatneutraal te zijn.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?