Beoordeel deze pagina
9/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Allianz Hypotheken

Allianz Hypotheken logo

Comfortabele hypotheken van Allianz Hypotheken

Allianz Hypotheken biedt een comfortabele hypotheek, precies zoals u uw huis ook graag heeft. Een hypotheek die nu bij u past, net als over 10 jaar en zelfs over 20 jaar. Het is meer dan een geldlening voor uw huis, Allianz denkt aan uw financiële planning voor nu en in de toekomst. Naast hypotheken bied Allianz ook allerlei soorten verzekeringen aan. Onder deze verzekeringen vallen onder andere, pensioenverzekeringen, levensverzekeringen, en overlijdensrisicoverzekeringen. Allianz heeft hier een heel uitgebreid aanbod in. Allianz hypotheken heeft onder andere de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek.

Allianz hypotheken

Allianz Hypotheken leent geld uit om een huis te kopen. Samen met de geldverstrekker maakt u afspraken over het bedrag dat u leent en de rente die u daarvoor betaalt. Bovendien maakt u afspraken over wanneer de rente verandert en hoe en wanneer u de lening terugbetaalt. Dat moet onduidelijkheden wegnemen, zodat u de grootste uitgave van uw leven op een verantwoorde manier kunt doen.

Mogelijkheden Allianz hypotheken

Allianz Hypotheken biedt de mogelijkheid tot een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek, de twee hypotheekvormen die dankzij het aflossen recht geven op hypotheekrenteaftrek. Het is er daarnaast mogelijk om een aflossingsvrije hypotheek af te sluiten, net als een overbruggingslening. Nieuwe klanten kunnen een NHG-hypotheek afsluiten, zodat Allianz de garantie krijgt op terugbetaling en de klant profiteert van een scherper rentetarief. Klanten kunnen zowel via een hypotheekadviseur als rechtstreeks bij Allianz Hypotheken terecht om een hypotheek aan te vragen en af te sluiten.

De Allianz hypotheken

Annuïteitenhypotheek

  • Maandelijkse betaling blijven gelijk, op het moment dat de rente vast staat
  • U kunt minder rente aftrekken van de belasting, bij het langer verloop van de lening
  • Aan het einde is de lening volledig terugbetaald

Lineaire hypotheek

  • U betaald steeds een lager maandbedrag
  • Iedere maand hetzelfde bedrag
  • Lening is aan het einde volledig terugbetaald

Aflossingsvrije hypotheek

  • U hoeft niet terug te betalen zolang de lening loopt
  • Niet sparen of beleggen om de lening terug te betalen
  • Mag alleen een aflossingsvrije hypotheek afsluiten als u eerder dan 2013 een hypotheek heeft afgesloten.

Overbruggingslening

Allianz heeft een overbruggingslening beschikbaar, dit is de tijdelijke lening die u kunt gebruiken om het verschil tussen de nieuwe woning en de oude woning te overbruggen. Op deze manier kunt u de overwaarde van de nieuwe woning overbruggen. Op het moment dat de kopers van de oude woning het bedrag hebben betaald, kunt u uiteraard de overbruggingslening terug betalen.

Allianz hypotheek berekenen

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?