Beoordeel deze pagina
9/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Allianz Hypotheken

Allianz Hypotheken logo

Allianz Hypotheken biedt een comfortabele hypotheek, precies zoals u uw huis ook graag heeft. Een hypotheek die nu bij u past, net als over 10 jaar en zelfs over 20 jaar. Het is meer dan een geldlening voor uw huis, Allianz denkt aan uw financiële planning voor nu en in de toekomst.

Allianz Hypotheken leent geld uit om een huis te kopen. Samen met de geldverstrekker maakt u afspraken over het bedrag dat u leent en de rente die u daarvoor betaalt. Bovendien maakt u afspraken over wanneer de rente verandert en hoe en wanneer u de lening terugbetaalt. Dat moet onduidelijkheden wegnemen, zodat u de grootste uitgave van uw leven op een verantwoorde manier kunt doen.

Allianz Hypotheken biedt de mogelijkheid tot een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek, de twee hypotheekvormen die dankzij het aflossen recht geven op hypotheekrenteaftrek. Het is er daarnaast mogelijk om een aflossingsvrije hypotheek af te sluiten, net als een overbruggingslening. Nieuwe klanten kunnen een NHG-hypotheek afsluiten, zodat Allianz de garantie krijgt op terugbetaling en de klant profiteert van een scherper rentetarief. Klanten kunnen zowel via een hypotheekadviseur als rechtstreeks bij Allianz Hypotheken terecht om een hypotheek aan te vragen en af te sluiten.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?