Beoordeel deze pagina
8,7/10 (37)
Bedankt voor uw beoordeling

Hypotheekverstrekkers 2020

Bent u benieuwd welke hypotheekverstrekkers er zijn op de Nederlandse markt? In ons overzicht vindt u 40 verschillende geldverstrekkers (waaronder ING, Rabobank en Florius) waaruit u kan kiezen.. U vindt alle informatie die u nodig heeft over de verschillende hypotheekverstrekkers om de beste hypotheek te vinden.

Snel naar:

Beste hypotheekverstrekker

De beste hypotheekverstrekker is niet per definitie de goedkoopste, populairste of grootste aanbieder op de markt. Welke hypotheekverstrekker het beste is, is geheel afhankelijk van uw situatie.

Elke aanbieder richt zich weer op andere doelgroep. De ene bank staat bekend om het afsluiten van hypotheken zzp’ers en ondernemers, weer een andere bank is populair onder starters. De geldverstrekker met het aanbod wat het meest aansluit bij uw wensen is voor u de beste hypotheekverstrekker.

Top 10 hypotheekverstrekkers in Nederland

Onderzoeksbureau IG&H maakt in samenwerking met het Kadaster ieder kwartaal een overzicht van de top 10 grootste hypotheekverstrekkers in Nederland. In het derde kwartaal van 2019 stond Rabobank op de eerste plek gevolgd door ABN AMRO en ING. Tezamen is deze top 3 goed voor iets meer dan de helft (54,7%) van alle hypotheken in Nederland.

Hypotheekverstrekkers in Nederland vergelijken

In ons overzicht vindt u informatie over verschillende hypotheekverstrekkers. Er staan bekende hypotheekaanbieders als SNS Bank en Florius in het lijstje, maar ook minder bekende aanbieders als Robuust Hypotheken en Tellius Hypotheken. Om erachter te komen wat voor u de beste keuze is adviseren wij om alle hypotheekverstrekkers en hun hypotheekaanbod met elkaar te vergelijken. Zo kan u niet alleen de rentes van alle aanbieders vergelijken, maar ook de verschillende soorten hypotheken en de voorwaarden. Een onafhankelijk hypotheekadviseur kan u helpen met het maken van een vergelijking.

Veelgestelde vragen

Hoeveel hypotheekverstrekkers zijn er?

In Nederland zijn ongeveer 40 hypotheekverstrekkers. Wij vergelijken alle mogelijke hypotheekverstrekkers in Nederland. U kunt bij ons alle hypotheekverstrekkers bekijken, onderzoeken en vergelijken.

Wat is de beste hypotheekverstrekker?

Wat de beste hypotheekverstrekker is, is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Dit gaat om onder andere uw inkomen en uw eigen geld. Aan de hand van al uw gegevens kan de beste hypotheekverstrekker gekozen worden.

Hoe kan ik hypotheekverstrekkers met elkaar vergelijken?

De beste manier om hypotheekverstrekkers met elkaar te vergelijken is om uw persoonlijke gegevens in te vullen. Aan de hand van de gegevens, maken wij een berekening. De hypotheekadviseur kan voor u de hypotheekverstrekkers met elkaar vergelijken.

Hoe sluit u een hypotheek af bij de hypotheekverstrekker?

De beste manier is om een hypotheekberekening in te vullen op onze website. Wij brengen u in contact met een onafhankelijke hypotheekadviseur, waarbij u een hypotheek kan afsluiten bij de hypotheekverstrekker.

Wat zijn de kosten bij de hypotheekverstrekker?

De kosten bij de hypotheekverstrekker zijn verschillend. Bij de één betaalt u natuurlijk meer dan bij de andere hypotheekverstrekker. Vraag hiernaar de hypotheekadviseur.

Hypotheekverstrekkers

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?