Beoordeel deze pagina
8,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Moneyou Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 4 mei 2021
Moneyou Hypotheken logo

Moneyou wil graag de meest eenvoudige en innovatieve online bank worden om zelf financiële producten af te kunnen sluiten zonder gedoe. De hypotheekverstrekker gaat er vanuit dat klanten goed weten wat voor hen de beste optie is. De geldverstrekker stimuleert het vertrouwen op uzelf en het regelen van de eigen financiën.

Snel naar:


Hypotheekadvies bij Moneyou Hypotheken

Moneyou vertelt nooit wat klanten met hun geld moeten doen, maar biedt wel overzicht en advies daar waar dat gewenst is. Een beetje begeleiding om een goede keuze te maken, bijvoorbeeld tijdens het afsluiten van een hypotheek. De geldverstrekker maakt op die manier graag dingen mogelijk, zoals een eigen huis met een duidelijke hypotheek. Moneyou geeft geen hypotheekadvies maar u kunt wel gebruikmaken van een persoonlijke hypotheekcoach. Hier kunt u al uw vragen aan stellen maar het is niet mogelijk om met de hypotheekcoach af te spreken. Ook hier gaat het contact altijd via internet of telefoon. U moet bij uw hypotheekaanvraag een kennis- en ervaringstoets doen om er zeker van te zijn dat u over genoeg informatie beschikt om de juiste keuze te maken.

Moneyou 100% online

De geldverstrekker is 100% online actief. Dat maakt het makkelijk om zoveel mogelijk zaken zelf te regelen, zonder dat daar een medewerker aan te pas hoeft te komen. Klanten hebben er zelf de controle en kunnen zelf wijzigingen doorvoeren, waardoor dit sneller gaat dan bij veel andere aanbieders. Moneyou streeft naar eenvoud en begeeft zich graag op ooghoogte. Verder richt het bedrijf de eigen ogen op de horizon om verder vooruit te kijken. Op die manier wil de hypotheekverstrekker zich als modern en innovatief bedrijf onderscheiden van de rest van de markt.

Hypotheekvormen van Moneyou

U kunt bij Moneyou een aflossingsvrije of annuïtaire hypotheek afsluiten. Het is ook mogelijk om deze twee hypotheekvormen te combineren.

Voordelen van Moneyou

 • U kunt tot 100% van de marktwaarde van de woning lenen.
 • Het is mogelijk een hypotheek af te sluiten met Nationale Hypotheek garantie.
 • U kunt gebruik maken van een bouwdepot om een verbouwing of nieuwbouwwoning mee te financieren.
 • De looptijd van de hypotheek is maximaal 30 jaar.
 • De rentevaste periode kan variabel, 1, 2, 10, 15, 20 of 30 jaar zijn.
 • Het rente aanbood is 3 maanden geldig en de acceptatietermijn is 2 weken.
 • Overbruggingsfinanciering is mogelijk.
 • U kunt 10% boetevrij aflossen per jaar.

Nadelen van Moneyou

 • Het is niet mogelijk uw hypotheek te combineren met een starterslening.
 • U kunt niet gebruik maken van koop- en financieringsconstructies.
 • Verlenging van het renteaanbod is mogelijk maar hier zijn kosten aan verbonden.

Hypotheek voor ZZP'ers

Het is bij Moneyou mogelijk om een hypotheek af te sluiten als u 3 jaar of meer zzp'er bent. Ook in dit geval kunt u zonder advies online een hypotheek afsluiten. U kunt als zzp’er ook een annuïtaire of aflossingsvrije hypotheek aanvragen of een combinatie van beiden. Het is mogelijk 100% van de marktwaarde te financieren en NHG af te sluiten. Als u een tweede aanvrager heeft die ook over een zakelijk inkomen beschikt, wordt dit meegenomen in de maximale hypotheekberekening. Uw inkomen wordt verder berekend op basis van de gemiddelde fiscale winst over de afgelopen 3 jaar, tenzij de winst in het laatste jaar minder is dan het gemiddelde. In dat geval wordt de winst van dat jaar gebruikt als uw inkomen.

Veelgestelde vragen

Is Moneyou alleen een online bank of kan ik ook een persoonlijke afspraak maken?

Moneyou bestaat alleen online. Het is mogelijk om gebruik te maken van een hypotheekcoach maar u heeft alleen via telefoon of email contact.

Welke hypotheekvormen biedt Moneyou aan?

Annuïtaire en aflossingsvrije hypotheek of een combinatie.

Kan ik de hypotheek bij Moneyou combineren met een starterslening?

Nee dit is niet mogelijk.

Kan ik als zzp’er een hypotheek aanvragen bij Moneyou?

Ja als u 3 jaar of langer zelfstandig bent, kunt u een hypotheek aanvragen bij Moneyou.

Hoe wordt mijn inkomen bepaald als ik als zzp’er een hypotheekaanvraag doe?

Uw inkomen wordt bepaald op basis van een gemiddelde van de winst van de afgelopen 3 jaar. Als de winst van het laatste jaar lager is dan het gemiddelde, wordt dit als inkomen gerekend.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
 • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
 • Wij zijn 100% onafhankelijk
 • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?