Beoordeel deze pagina
8,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Moneyou

Moneyou logo

Moneyou wil graag de meest eenvoudige en innovatieve online bank worden. Een belangrijke doelstelling, om zelf financiële producten af te kunnen sluiten zonder gedoe. De hypotheekverstrekker gaat er vanuit dat klanten goed weten wat er goed voor hen is. De geldverstrekker stimuleert het vertrouwen op uzelf en het regelen van de eigen financiën.

Moneyou vertelt nooit wat klanten met hun geld moeten doen, maar biedt wel het overzicht en het advies daar waar dat gewenst is. Een beetje begeleiding om een goede keuze te maken, bijvoorbeeld tijdens het afsluiten van een hypotheek. De geldverstrekker maakt op die manier graag dingen mogelijk, zoals een eigen huis met een duidelijke hypotheek.

De geldverstrekker is 100% online actief. Dat maakt het makkelijk om zoveel mogelijk zaken zelf te regelen, zonder dat daar een medewerker aan te pas hoeft te komen. Klanten hebben er zelf de controle en kunnen zelf wijzigingen doorvoeren, waardoor dit sneller gaat dan bij veel andere aanbieders. Moneyou streeft naar eenvoud en begeeft zich graag op ooghoogte. Verder richt het bedrijf de eigen ogen op de horizon om verder vooruit te kijken en maakt de techniek het zoveel mogelijk gemakkelijk. Op die manier wil de hypotheekverstrekker zich modern en innovatief onderscheiden van de rest van de markt.

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.