Beoordeel deze pagina
7,9/10 (14)
Bedankt voor uw beoordeling

Nationale Nederlanden Hypotheken

Nationale Nederlanden Hypotheken logo

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden was voorheen onderdeel van ING en heeft nu een eigen hypotheekafdeling. De geldverstrekker biedt hypotheken voor mensen in loondienst en voor zelfstandigen. De flexibiliteit van de financier helpt uiteenlopende doelgroepen succesvol een hypotheek aan te vragen. De verzekeraar werkt voor een groot deel online en biedt klanten daarmee de mogelijkheid om hun hypotheek in te zien en die desgewenst te wijzigen. De geldverstrekker staat niet bekend om de laagste rente, maar prijst zich over het algemeen marktconform.

Nationale Nederlanden Hypotheken

De verzekeraar biedt de mogelijkheid om naast de Nationale Nederlanden hypotheek ook meteen een overlijdensrisico bij de geldverstrekker af te sluiten. Door meerdere financiële diensten en verzekeringen te combineren zijn er kortingen mogelijk op de hypotheekrente. Bovendien is er zowel online als telefonisch veel informatie beschikbaar, over hypotheken en de andere financiële producten van het bedrijf. Het is op die manier een moderne speler op de hypotheekmarkt, een van de redenen waardoor Nationale Nederlanden de laatste jaren veel nieuwe hypotheken heeft weten af te sluiten.

Voordelen Nationale Nederlanden hypotheek

+ Ook mogelijkheden voor ZZP’ers, zelfstandigen en andere ondernemers;
+ Mogelijkheid om de hypotheek te combineren met overlijdensrisicoverzekering en andere dekkingen;
+ Sterke focus op online, voor een actueel overzicht van de hypotheek en betalingen.

Uw hypotheek van Nationale Nederlanden oversluiten?

Wilt u uw hypotheek oversluiten? Doe eerst de Oversluittest, om vervolgens te berekenen hoeveel u kunt besparen met het oversluiten van uw hypotheek.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?