Beoordeel deze pagina
7,9/10 (14)
Bedankt voor uw beoordeling

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden logo

Nationale Nederlanden was voorheen onderdeel van ING en heeft nu een eigen hypotheekafdeling. De geldverstrekker biedt hypotheken voor mensen in loondienst en voor zelfstandigen. De flexibiliteit van de financier helpt uiteenlopende doelgroepen succesvol een hypotheek aan te vragen. De verzekeraar werkt voor een groot deel online en biedt klanten daarmee de mogelijkheid om hun hypotheek in te zien en die desgewenst te wijzigen. De geldverstrekker staat niet bekend om de laagste rente, maar prijst zich over het algemeen marktconform.

De verzekeraar biedt de mogelijkheid om naast de Nationale Nederlanden hypotheek ook meteen een overlijdensrisico bij de geldverstrekker af te sluiten. Door meerdere financiële diensten en verzekeringen te combineren zijn er kortingen mogelijk op de hypotheekrente. Bovendien is er zowel online als telefonisch veel informatie beschikbaar, over hypotheken en de andere financiële producten van het bedrijf. Het is op die manier een moderne speler op de hypotheekmarkt, een van de redenen waardoor Nationale Nederlanden de laatste jaren veel nieuwe hypotheken heeft weten af te sluiten.

Voordelen Nationale Nederlanden hypotheek

+ Ook mogelijkheden voor ZZP’ers, zelfstandigen en andere ondernemers;
+ Mogelijkheid om de hypotheek te combineren met overlijdensrisicoverzekering en andere dekkingen;
+ Sterke focus op online, voor een actueel overzicht van de hypotheek en betalingen.

Naar de website

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.