Beoordeel deze pagina
9/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

NIBC Direct Hypotheken

NIBC Direct Hypotheken logo

NIBC Direct werd opgericht in 1945 om de wederopbouw van Nederland te financieren. De historie van het bedrijf gaat daarmee lang terug, terwijl het toch een heel innovatieve speler is binnen de financiële markten. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 200.000 klanten, die kiezen voor een spaarproduct of een hypotheek.

NIBC Direct gaat uit van fris optimisme, met een Think Yes-mentaliteit. Aan de andere kant staat het bedrijf graag met beide benen op de grond, iets dat zowel in de hypotheken als in andere producten tot uiting komt. Het is een geldverstrekker die muren graag verandert in deuren en oplossingen zoekt waar die normaal gesproken niet beschikbaar lijken.

Aandacht staat voorop bij NIBC Direct

De geldverstrekker vindt het belangrijk om klanten 100% aandacht te geven. De bank is ondernemend en optimistisch, twee fijne eigenschappen op de markt voor hypotheken. Open, Fris optimisme en Doorzettingsvermogen zijn drie belangrijke kenmerken van het bedrijf. NIBC Direct is daarom bijvoorbeeld van 9:00u tot 20:00u bereikbaar op maandag tot en met vrijdag, en op zaterdag van 10:00u tot 16:00u. Op die manier probeert de hypotheekverstrekker het anders te doen dan de traditionele spelers, iets dat vooral de klant uiteindelijk ten goede moet komen.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?