Beoordeel deze pagina
6/10 (6)
Bedankt voor uw beoordeling

Syntrus Achmea Hypotheken

Freddy Hoffman, hypotheekexpert
Freddy Hoffman
Blauw & Florijn
Onze hypotheekexpert
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3/10!
"Fijn als iemand je helpt"
De adviseur besteedde erg veel tijd om duidelijk te maken wat een geldverstrekker exact nodig had en hoe ik dit het beste via internet kon aanleveren, erg behulpzaam! Alles wordt steeds meer digitaal en het is erg fijn als iemand je daarbij helpt.
- Harman G. op 4 mei 2021
Syntrus Achmea Hypotheken logo

Syntrus Achmea Hypotheken is een onderdeel van CMIS Group. Al meer dan 50 jaar is Syntrus Achmea op Nederlandse bodem actief in het verstrekken van hypotheken. Door deze jarenlange ervaring weten ze waar ze over spreken en kunnen ze veel klanten helpen met het vinden van de juiste hypotheek. Ook is het mogelijk om een hypotheekvergelijking aan te vragen. Het geld voor de hypotheken die Syntrus Achmea aanbiedt, komt van Nederlandse pensioenfondsen, van verzekeraars en van liefdadigheidsinstellingen.

Snel naar:


Hypotheekvormen van Syntrus Achmea

Er zijn verschillende hypotheekvormen mogelijk bij Syntrus Achmea Hypotheken. De drie grootste hypotheekvormen zijn:


Naast deze drie hypotheken zijn er nog drie hypotheken die bij Syntrus Achmea Hypotheken vaak voorkomen. Dat zijn:


Bij Syntrus Achmea Hypotheken vinden ze het belangrijk dat de hypotheekvorm goed bij u past en daarom kunt u er voor kiezen om verschillende aflosvormen te combineren in één hypotheek.

Producten van Syntrus Achmea

Syntrus Achmea biedt twee producten aan, namelijk de basishypotheek en de comforthypotheek. De basishypotheek is een volwaardige hypotheek maar heeft verder geen extra voordelen. U krijgt de rente van het renteaanbod op dat moment en dit is vervolgens vier maanden geldig.

hypotheek berekenen Syntrus Achmea

Aan de comforthypotheek zijn een aantal extra’s verbonden waar u gebruik van kunt maken. U krijgt een renteaanbod maar u mag gebruik maken van de lagere rente op het moment dat hier sprake van is als u tekent bij de notaris. Het renteaanbod blijft 9 maanden geldig dus u heeft langer bedenktijd dan bij de basishypotheek. Als u met uw hypotheek een rentevaste periode heeft vastgesteld van langer dan 1 jaar, krijgt u 1 jaar rentebedenktijd aan het eind van deze rentevaste periode.

Voordelen van Syntrus Achmea

  • U betaalt geen administratiekosten als u iets wilt veranderen aan de hypotheek.
  • U kunt uw hypotheekrente meenemen als u gaat verhuizen.
  • Het is mogelijk een hogere hypotheek te krijgen als u ook energiebesparende maatregelen neemt.
  • U kunt 2 jaar lang gebruik maken van een bouwdepot waarbij de rentevergoeding gelijk is aan de hypotheekrente.
  • U kunt kosteloos uw hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten, afgezien van de advieskosten van de hypotheekadviseur.
  • Ook het veranderen van de aflosvorm of aanpassing van de looptijd brengt geen extra kosten met zich mee behalve voor het hypotheekadvies.
  • Sinds 1 oktober 2019 wordt de rente automatisch aangepast als u in een lagere tariefklasse komt, bijvoorbeeld door waardestijging van uw woning.

Veelgestelde vragen

Hoe betaalt Syntrus Achmea de leningen die worden uitgegeven?

Het geld voor de leningen van Syntrus Achmea komt van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen.

Welke hypotheekvormen biedt Syntrus Achmea aan?

Annuïtaire, lineaire en aflossingsvrije hypotheek en een leven-, spaar- en overbruggingshypotheek.

Welke producten worden door Syntrus Achmea aangeboden?

Syntrus Achmea biedt een basishypotheek en een comforthypotheek aan.

Wordt mijn rente aangepast als ik in een lagere tariefklasse kom?

Sinds 1 oktober 2019 past Syntrus Achmea uw rente automatisch aan als u in een lagere tariefklasse komt.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?