Beoordeel deze pagina
9/10 (3)
Bedankt voor uw beoordeling

Tellius

Tellius logo

Tellius kiest als hypotheekverstrekker heel duidelijk voor zekerheid en stabiliteit. Dat blijkt zowel uit het rentebeleid als de wens van Tellius om gebruik te maken van enkele zeer betrouwbare en ervaren hypotheekadviseurs. U kunt er alleen via een aangesloten hypotheekadviseur een hypotheek afsluiten. Wij behoren tot het selecte gezelschap van aangesloten adviseurs, waardoor u bij ons goed terecht kunt voor een Tellius hypotheek.

Speciaal voor de langere rentevaste periode

Tellius richt zich met de hypotheken op de langere rentevaste periode. Dat betekent dat u er bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om een hypotheek met een rentevaste periode voor 20 of zelfs 30 jaar af te sluiten. Het grote voordeel daarvan? Er is tussentijds geen sprake van rentewijzigingen, u weet gedurende de gehele looptijd goed waar u aan toe bent. Tellius kiest op die manier voor stabiliteit en betrouwbaarheid, u kunt erop rekenen dat u gedurende de looptijd van de hypotheek in ieder geval niet voor verrassingen komt te staan.

Advies staat hoog in het vaandel

Daarnaast heeft Tellius het advies hoog in het vaandel staan. U kunt bij Tellius alleen een hypotheek afsluiten via aangesloten hypotheekadviseurs. Wij zijn aangesloten bij Tellius en kunnen u daarom goed van dienst zijn met zowel de berekening van de maximale hypotheek als de uiteindelijke aanvraag bij de hypotheekverstrekker.

Naar de website

Binnen 5 minuten overzicht van de laagste rentes, uw maximale hypotheek en de netto maandlasten?

Doe hier de berekening online

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste hypotheeknieuws en de laagste hypotheekrentes? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.