Beoordeel deze pagina
8,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Woonfonds Hypotheken

Woonfonds Hypotheken logo

Woonfonds is een hypotheekverstrekker en bank binnen verzekeraar Achmea. Het bedrijf bestaat uit 350 medewerkers en is al sinds 1973 actief met hypotheken. Klanten kunnen via onafhankelijke adviseurs een hypotheek bij Woonfonds aanvragen, waarna de geldverstrekker de beoordeling doet.

Woonfonds hypotheken

Rente Woonfonds hypotheken

Woonfonds zorgt graag voor een prima rente, gecombineerd met goede voorwaarden en diverse extra’s. Op die manier probeert de geldverstrekker wonen zo comfortabel mogelijk te maken. Bijvoorbeeld om lekker thuis te komen na een lange dag hard werken of een welverdiende vakantie met allerlei nieuwe indrukken.

Diverse extra’s van Woonfonds kunnen helpen om uw woongenot te vergroten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan handige tips om uw woning betaalbaar te houden of die op een voordelige manier te verbouwen. Op die manier probeert de geldverstrekker meer te doen dan alleen het aanbieden van het benodigde geld.

Meer informatie over Woonfonds hypotheken

Woonfonds is een bedrijf uit Brabant en zorgt er via de onafhankelijke adviseurs graag voor dat u goed advies krijgt over de mogelijkheden. Eenmaal klant kunt u rekenen op een vriendelijke benadering en informele omgangsvormen. Ondertussen zorgt de geldverstrekker ervoor dat de financiële en juridische informatie netjes klopt en u kunt rekenen op een goed contract voor de hypotheek van uw eigen huis.

Woonfonds hypotheek berekenen

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?